狗糧資料庫 / 評價網

385 回覆
82 Like 4 Dislike
想問貴婦狗女 有咩狗糧推薦?
想問下有冇細粒糧推介?
狗仔本身食緊RC x-small puppy 個隻, 近排比左另一隻大約11mm既佢試, 佢食左又吐返出黎, 應該係太大粒太難咬.
同埋巴打可唔可以分析下呢隻? 我見有AVP貓糧但冇狗糧~
感謝
Ching 想問下你隻狗食Orijen puppy有冇話消化不良想問比隻3個月大金毛食
冇啊!開心使用中!
買左隻puppy專用既chicken&turkey&wild caught fish
Ching都係依隻?
宜家大個食緊original 同 six fish
啲便便幾好
買左新糧先見到呢個po...仲要得3.5
同求

另外睇reddit自fda report後
原來成個reddit dog sub page都支持食
Hills science direct, purina
原因係呢啲大公司有晒research data , 溝出黎既配方係最好

過唔到心理關口
不過到開始搵緊non grain free糧
但暫時好少有non grain free
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞