其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
有咩玩完姐,我幾個師姐雖然無拍拖,30 歲已經有層樓,搵緊4 萬幾, 洗撚靠男人
香港邊有男女平等?
出街食飯消費 男唔出晒都一定出大部分
供樓首期都係出晒/大部分 結婚要買鑽戒求婚 又要出禮金
咪以為香港女人受苦啦 個norm係 香港男人先係冇著數嗰方
係有經濟能力唔洗係到鳩up啦
應該係比d廢老 瘋狂轟炸
想臨死前睇到自己仔女結婚生仔
然後抱孫周圍哂命

其實係害撚左子女一生,逼自己仔女上絕路迎接失敗人生而不自知
廢老真係好撚惡毒
有無人搵另一半好似我咁
https://lih.kg/2589801
雙下巴眼又細又矮又肥
仲話降低要求
男人就真係降到無要求先揀你呢件垃圾
加上 女士多數早拍拖 同埋 次數高於男性
年輕果陣都拍到麻木哂,仲邊洗要愛情
客觀咁講 30歲keep唔到比例大啲 而且keep到都唔會正過佢廿幾嗰時
自己接近30 都唔會搵返差唔多年紀嘅女 一定係後生女吸引啲
冇人想同你生聽清楚唔係齋唔想俾你屌 係冇人想同你組織家庭 你都係戴套叫雞啦
好多女人樣又豬性格又西都有人娶
你少同d 港女擔心
如果呢個世界無結婚呢樣野
家中兩老一定會傷心到仆街

d廢老成日 瘋狂轟炸 自己仔女人生要結婚生仔先完滿
想臨死前睇到自己仔女結婚生仔
然後抱孫周圍哂命

其實係害撚左子女一生,逼自己仔女上絕路迎接死亡失敗人生而不自知

廢老真係好撚惡毒
我屌我老母臭西
始終男人需求大過女性好多
25歲女有讀U都fg左三年正正常常嘅話都有一定經濟基礎 當你30幾歲人,經濟能力唔係特別標青果個點解會非揀你不可 人哋要揀都揀個差唔多年紀又有經濟基礎嘅後生仔啦
有幾多個年紀差唔多又有經濟能力會去簡番25歲架
一定簡個再後生架啦
有能力唔靠男人 唔等於佢唔想更加著數 搵人埋單
但有啲女人廿幾玩到爛臭就咪害人 呢世靠自己好好生活
正如女人話雞蟲咪害人一樣
【樓主pin this】
真心做老師過多幾年都5-60K 人工,我諗唔洗埋單掛
岩岩大學畢業邊個會有幾球野? 靠父母出哂錢,買樓擺酒都敢大大聲?
如果30歲未搵到心儀對象,你係咪會搵個豬玀照要?
人地結婚你就要結? 人地做乜關你咩事,依啲羊群心理真係好唔要得

仲有,結完=一生一世? 趕住埋單不少數人下場就係幾年後離婚
何況依家無乜人生小朋友,結婚無乜實際用途,抽下居屋都仲可以
係唔愛既,鎖住你都係要走架啦
依家有幾多真係做到"正正常常"
女人做月光族可能仲多過男人
因為社會將個結婚/買樓個經驗責任隊哂比男人
做運動都得罪你
睇黎你真人係肥閪
有個女同事,屋企人係佢25歲買左個單位俾佢自己住,搵38K左右,依家29歲,單身又恨拖拍果種,都睇得出佢急

但佢都話依家好難識對象,佢條件幾好要求唔高,我識佢EX,又肥又矮又窮
連登仔實屌你
[你唔包女人洗費等於窮,窮就唔好拍拖]
[男人老狗唔好斤斤計較,孤寒度縮小家]

女人就可拎正牌斤斤計較
叫佢係連登留tg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞