其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike

唔記得咗自己作過啲咩故仔等我睇返先

稍等稍等
如果我同你講現實係全部掉轉你會唔會Mental breakdown
事實唔需要堅持都係事實 係香港 我認識嘅couples都係男畀大份
從而推斷香港情侶男畀大份佔大多數 但我唔會話全香港100%都係
閪又比男人屌
有左就女人生
個個月黎m 咁辛苦

洗下男人錢都唔得啊?
依家大撚把人唔想結婚,結嚟把撚咩,成日以為結婚就等同幸福
如果個老豆一早放1萬蚊落TQQQ俾個仔, 到20年後個仔都仲有得玩嘅
算吧啦咪又係豬閪
豬閪先要上連登姐
唔係靚女就收皮啦
你有見過ca姐,9896要上連登?
無佢地個種樣你唔洗出聲
咁你又係咪米九靚仔白人男神?

唔係嘅話你都可以收聲收皮,你只係件臭屎,你嘅意見低賤過過街老鼠
俾佢地 FF下啦

個個以為自己郭富城咁樣 40歲後都仲又有頭髮 又有車 又有錢咁 可以父女戀
事實唔需要堅持都係事實 係香港 我認識嘅couples都係男女各俾一半、又或姐出街食飯你俾一餐我俾一餐
從而推斷香港情侶AA佔大多數 但我唔會話全香港100%都係

話鋼鍊巴你呢段根本萬能key好洗好用
女人真係大晒 做愛女人唔爽 女人時間就係錢 男人時間就垃圾 嚟m都可以係拎著數嘅原因 應該洗男人錢 你係咪參加咗咩邪教? 不如立法送錢畀女人啦 補償佢哋一出世就咁辛苦 cls
屌你老母隔離個POST就話笑你呢種死賤種狗公阿
原來CA姐呢種網紅仔已經要去到米9白人靚仔級?
又一個錯既比喻定女人係你心目中有個閪已經可以配個米8有錢靚仔?
講真我用9896 CA姐做例子你話175+既靚仔都正常
屌你老母米9白人靚仔男神你傻閪左咩
如果你確定食飯真正aa真係佔大多數 邏輯冇問題wo 成立呀
不過我上面講緊所有開支 同你呢句未必係mutually exclusive 拍拖時食飯一人畀一餐係比例多啲嘅
但計埋結婚首期供樓其他嘢真係另一回事
其實我遇到嘅情侶,男女雙力大致實力相若,當然結婚開支供樓都係一人一半,連家用都係每人每月拎同一舊錢出黎擺入聯名戶口度洗

鋼鍊巴我唔知你識啲咩人但我覺得如果你遇極識極都係呢啲女,你應該試下換下圈子
女人mind冇伴過世
但絕對唔會同班毒撚一齊捱

咁辛苦同班心理扭典既毒撚一齊不如自己一個單身過世好過
追品到女真係品好幻想咁多
無計比光城者呃撚左,倉底見
係香港仲諗生仔係咪傻撚左
我都係
大學同學圈子都幾多女高人工過男,有個買樓完全自己嚟,仲要被迫平租俾奶奶姑仔,自己一家另租細單位
我都搵多過老公好多,負責屋企支出,今年叫老公休息下,半年冇返工,休息完先再返工,反而老公拍拖初時有d心理關口衝唔過,適應完先冇事。出街食飯,埋單10次有9次waiter都拎張單俾老公,我要示意佢俾張單我
點解你地可以講咁耐
其實係圈子問題
你自己群開咩圈子,咪就識到乜野女
唔通落老蘭又會識到千金小姐
唔係無,機會細啲囉
會比錢嘅女我身邊都係一半半
主要就係搵得多又有自己事業嘅女仔咪會比錢
搵得少淨係想去staycation果啲咪條仔比晒
根本就唔同科嘅女
我諗你係做d男性為主嘅行業,唔識得高收入嘅女仔
我識嘅都唔少女人搵得多過男友/老公
尤其年紀差唔多嘅couples

老公大好多年果d就通常都搵多過老婆好多
true
財政獨立
大開支一人一半
平時d立雜洗費邊個出多d出少d就冇計
其實米九白人(靚?)仔都唔係自動有女,我識幾條友係甩咗拖
我地心目中認為例如白人容易食(港)女,你係assume咗佢地要食某一種女。好多(港)女對佢地可能冇感。
有好多可能被動/怕醜/毒毒地咁。其中一個講緊識泰妹都散。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞