其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
咪係囉,做窮毒撚唔緊要,死都要講到自己嘅價值觀係啱,要跟佢哋嘅做法先至係佢哋所謂嘅「好女仔」。你知有啲小妹妹好純情㗎嘛,佢哋愛上個男仔上嚟,就真係乜都願意犧牲,如果信左佢哋網上嘅價值觀。同啲斤斤計較嘅男仔一齊,一陣間嫁咗俾佢哋就大獲,又要供樓,又要做家務服侍佢地,又要同佢哋生仔,但又逐蚊同個老婆計住,咁就大鑊啦。所以我哋呢啲清醒嘅,更加要出聲。可能佢哋有一日會發毒惡鬧我地,但我哋唔好睬班毒撚,更加要講多啲,揭穿果班自私毒男喺網上世界宣傳呢啲嘢嘅心機。
真係上進成熟就唔會係度呻啦
啱呀
同埋都唔想啲正常男仔,比仇女毒L荼毒
咁偏激/負面嘅話,好難搵到個好女仔同佢一齊
唔尊重女性既死毒撚 唔會有人揀
我覺得35先係
我係男人 35後女人真係死線
你講ge 好多人其實係極少數
如果唔生小朋友嘅話,其實歲數都唔代表啲乜嘢
呢啲嘢真係隨緣,如果冇小朋友嘅話,兩個都可以生活得開心嘅
絲打正義
佢地擔心自己好過啦 自己都未搞掂就係度教30歲女人應該點生活 人地過得快活自在又要同班毒撚交代咩 好心死埋一邊唔好出黎拉低質素
呢個真 我現實都有見過
正解
同埋都未必,因為都有唔少女人非常遲生B
唔生仔IS OK
佢有個細妹,今年都踏入四十喇,有一仔一女,個細女好可愛

親戚聚會見佢都好似好羨慕人哋有小朋友咁,好想同小朋友玩,想教小朋友嘢。佢平時生活得係開心嘅,但唔知佢見到人哋有朋友自己冇嘅時候會點諗

我係三十頭巴,諗諗下我都有啲擔心
Agree
男人會老㗎,好似好多人唔多理呢一點
留名學嘢
始終都有母愛父愛嘅一面如果真係無緣有小朋友,可以同佢細妹嘅仔女玩,其實一樣開心
想比護哥屌了
啱呀
30歲打後生唐唐機會率幾何性增加
聽講40歲都生都
都有D女30先正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞