其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike

所以話女人千祈唔好降低要求
靚仔又係呃屌西
醜男又係呃西屌
何不食肉麋
^which無仔唔會死
啲仔無女先會死
無老婆可以叫雞
無老公可以點生仔?老左入醫院老人院比d啊姐扯尿片都冇仔女幫你投訴
FG 50k
未到30月入100k
連登仔大量進場
認真要生仔嘅
搵個靚仔高大高IQ高學歷嘅買精咪算囉
生舊垃圾出嚟做咩啫
咁你都岩
連單親母親都接受到,又唔膽心細路冇父愛
預左玩單機既,真係點都冇得輸
go ahead啦
雖然我都唔覺得哩個年代
女人到三十就會好想嫁人乜乜乜
但男人同女人嘅本錢根本就唔同
比你證明到男女收入差唔多都無用

女人35外表 vs 男人35得15-20k人工
咁樣比會較合理

所以話男人千祈唔好降低要求
靚女又係呃身家
豬西又係呃身家
何不食肉麋
^which無女唔會死
啲女無仔先會死
btw你降唔降低要求都好應該都冇人想揀你
港女識煮飯做家務?
你識嗰啲八歲開始玩?
護哥好少會講真話 再屌柒班意淫啲女無人要既低質男 又屌埋班會FF班靚女簡毒撚既低質USER
護哥好少會講真話 再屌柒班意淫啲女無人要既低質男 又屌埋班會FF班靚女簡毒撚既低質USER

依家仲多左樣要移民,30歲前時間真係算唔上多

當然,外向同早熟既人會好好多,佢地有超大個pool,十幾歲開始不停換不停試,好早知道邊類另一半啱自己,多數都20中/尾已經有穩定伴侶/結埋婚一齊移民
唔好潑班FF既毒撚冷水啦 比佢地係到意淫下都好
港女 = 所有人?你識唔到唔代表個個港女都唔識煮飯做家務
30歲搵到錢 又唔生小朋友
洗撚結婚咩 搵下d小鮮肉屌下唔好?
係呀,佢哋話嘅男女平等,就係男方不用養家,話女性結咗婚都要出嚟工作,唔緊要!如果係公平分配的話我都贊成,但佢哋一方面要求女性出嚟工作,但又要求保留女性做家務嘅服侍佢哋嘅傳統。呢啲就係佢地所謂嘅時代改變,男女平等嘅標準。講嚟講去,佢哋只係爭取緊自己男性嘅利益。嫁著佢哋真係仲慘過做工人,做工人都話淨係做家務,都有一日休息同有份糧。
同依啲分配不公平嘅男仔一齊,真係單身好過。
仲有成日話同佢地一齊食麥當勞嘅女仔就係好女仔。呢啲根本係窮男人嘅希望,但唔係好女仔嘅標準。
又話願意接受佢窮,拍拖結婚都唔使佢哋負擔,果d女仔先可以同佢哋結婚過人世,幾巴閉!好似呢個世界得男人可以揀女人,女人唔可以揀男人。簡直就自卑到自大。
我冇反對啊
從來都唔應該降低自己要求
我都識啲女人係唔想結婚 中意成世自由自在
完全冇問題呀 但佢地係咪多數先
30歲個market其實比2字頭細好多,keep得好點都輸俾2字頭果班,要見好就收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞