其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
又地中海 又啤酒肚 又口臭
然後後生靚女會追住自己條撚含
疊埋心水叫雞過世算啦
毒撚就係咁, 自己溝唔到女就敵視晒所有女性, keep fit 都要恥笑
以為人地老左會急住搶撚含 想錯你個心啦
係屋企unun腳就不知幾爽 比屋企人當寶貝咁錫
點解要浪費心神同你建立家庭 打理家庭資金 儲錢買樓 長期服侍你性需要 仲要生仔劏肚 為教仔放棄工作
唔結婚大撚把錢洗 悶就拍下散拖
點解你知得咁清楚
生一竇變生一個 咪生育率下降囉 同建立家庭生仔女冇沖突喎

而且想唔代表做到喎
男女平等 + 女人hypergamy(又係天性) 咪又令到少咗pair up囉
而家個post就係講緊呢類女人搵緊自己笨
如果米媽公開徵婚,我去排隊
唔止生育率
仲遲婚 同不婚都愈黎黎多啦
人類社會發達既徵兆黎
淨係識怪女人
其實唔想嫁住咪唔嫁囉 好簡單
社會咁行法好事黎
地球養唔到咁多人
咁你講到所有野都可以唔結婚照做
又真係冇得輸既go ahead

唔介意冇一書婚紙,唔怕比人瘋狂中出爽完就走
咪gogogo囉講真大把男人support你呢個價值觀添
溝唔到女 正視吓自己有咩問題啦
唔好害人啦毒撚
結完婚都可以離婚架啦
唔可以瘋狂中出爽完就走架咩
佢哋本身係雞已經得罪咗我哋啦
佢末期語癌
想笑9班女人恃住後生咩都唔做就以為溝到仔
但年紀大仲未「嫁得出」就心急 即刻狂做運動美容都冇用,都係咁樣衰架啦不如慳返啖氣
不過真係關佢咩事呢毒撚真人一定係30出頭就豬肉佬個班
人地做運動都睇唔過眼,心胸狹窄到呢
佢哋話唔mind就真係唔mind 咩
你真係無改錯名, 個思維停留響晉朝
三樣都好中身邊有個女同事34已經好多年無拍拖

人類文明進步必經既階段
你又知啲女人心急
而家樓主開post話人地要心急咋喎
成班老雞未玩夠
又攞dse分打飛機
最肉酸係連facial 減肥都懶果班
樣衰輸八成 但果兩成都放棄自己就真係抵死
男女都係
我覺得我上連登真係上得太畀心機
https://www.forbes.com/sites/meghancasserly/2012/09/12/is-opting-out-the-new-american-dream-for-working-women/

84% of working women told ForbesWoman and TheBump that staying home to raise children is a financial luxury they aspire to.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞