其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
可摸耳養埋我

利申:識去廁所同番工
唔知你生存係邊個平行世界
我呢個世界平均嚟講 香港男女學歷就差唔多 收入就男高丁屎少少 但呢樣唔關事
你嘅意思係你嗰到女人學歷同收入都高過全部男人?
我呢個世界香港大部分女人都係搵個收入高過自己 有家底/有錢買樓嘅男人埋單 而且唔使出返一半支出
大把young couples 屋企都係咁啦

兩個朝九晚五,有數得計,留得幾多時間係屋企姐
應該都係
身邊真係好似動物園咁
真係提唔起興趣
Approach埋嚟嘅又係咁嘅情況

無咩事我都係出番去做嘢先

工作令我快樂
呢個垃圾comment 正評多過負評
講到做運動浪費時間咁 乜撚野事
未嫁無問題
未拍拖就真係玩完
三十幾 正常都應該係小小既管理層

又要睇住班細,又要供樓,真係冇心機拍拖

拍拖又唔係好自在既事,

要諗條女感受,俾適合既反應佢 仲慘過對住老闆
最主要 真係有啲攰。
應該用d時去發明時光機,回到過去更好運用時間
都唔知你噏乜
咁都咁多正評
毒L都有優質嘅。。。
睇平時正負評都知小朋友多
on9當有趣嘅留言就一定多人like然後愈多like就個個跟住㩒
實際上都唔知上面條友想表達啲乜
開始健康做運動關佢條毒撚咩事
巴打你句話搞到啲毒撚又開始無限FF喇
「有撚用」
應該話女人30歲仲未拍過拖仲係處就應該入師姑庵。
其實好難咁計,大家社交圈子唔同, 我識既女最入門都護士,3 萬起薪, 反而好多男既做垃圾office 工,飲食唔捱得
樓主又想對廣大女性散播年齡焦慮
好心啦 舊啦條橋
你以為配種 有份出過去就獲發一條女?on99
又咁講
如果女人本身內外質素唔高
再加埋搵得多
真係combo hit衰多錢重
我都覺得係
屌那星
香港地大把女人搵得多過個男人啦
又要返工 生仔 (生完仔仲要即刻擘大隻腳比連登仔屌,唔係又比人開post屌柒老婆)湊仔 仲要做埋家務 仲要幫手供樓

講真嫁啲廢柴男人真係不如唔撚好嫁
起碼買件衫食餐飯都唔洗計住計住,活得自在
係 而且會越嚟越多 因為教育程度不斷上升
生仔結婚靠老公=幸福 已經呃唔到高學歷高薪女人支那最明顯 結婚率低 農村男需求大 城市女完全唔so男人
點為之夾?
最近反思緊
叫雞都可以好開心呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞