其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
係 你可能keep到仲係好靚 仲有人追
但其實只係想屌你 想拍下拖 而唔係結婚
30歲身體年齡已經開始步入高齡產婦
正常男人想組織家庭 你永遠都只係次選
其實好多人35歲前生
同埋組織家庭唔一定生仔
自己追品到女就唔好幻想咁多
咁又點呀 啲女人都唔會揀我地班毒撚架啦
你自己都睇死自己,唔肯改變,咁梗係溝唔到女啦
如果咁講大把男人都只係想屌啲18歲 佢哋都唔會想同佢結婚生仔
要結婚嘅幾時都有得結 睇你遇唔遇到啱你嘅人姐
我又窮又樣衰又住公屋 點撚溝呀屌你老尾
172係香港已經係侏儒
香港大把人唔想生仔
加上呢個年代既女士明顯keep得好左
男士需求又大冇女唔得
所以女士30之後依然大把market

40之後就難講
識好多 30up 既女性朋友近年開始減肥美容,真係聽到嚇一跳。
有 d 係後生時又肥又樣衰把口好似裝左屎咁,
依家日日積極人生晨早去跑步假去滑水做瑜伽,
好心啦,唔好浪費時間。
呢個理論建立響女人必須依靠男人
人生先算 完美或者幸福
咁你覺得係咪?
女人30歲未嫁起碼都叫做玩左廿幾年
男人窮矮毒就一出世就已經玩撚完
練到賓周識轉彎
30歲冇人要, 性格9成有問題
好多都係變態女上司
瘦完咪又係成身橙皮紋
連登仔個個人均月入50K
老婆都係18歲處女
中出18歲搞大人個2肚咪結
以為哈又一pair分手開心
我開初都同樓主一樣諗法 但玩得多apps 同多咗30歲附近女人講多咗嘢之後 發覺有啲都唔太mind單身成世 同埋本身被動開嘅女仔就算到呢個年紀都唔會驅使佢哋主動

當然你問佢哋想唔想有伴侶嘅話 佢哋都會想 但一定唔會為咗嫁得出而揾自己唔啱嘅人 試諗下男人都唔會為咗結婚而娶肥婆豬閪 班女人都係咁諗
唔係咁開心ma
我而家都好難溝女
比藍黑啲人吊住晒完全冇機會搵可以信任嘅勢力同人
溝女更加冇可能
連登亦明顯成班佢地嘅班底係度
其實香港女人搵錢能力高,有咁上下自信既都唔會趕嫁人
不過算啦,連登講呢d係冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞