其實女人30歲未嫁就真係玩撚完

498 回覆
418 Like 1374 Dislike
所以咪用下身邊嘅人參考囉 親戚 朋友 同事
唔係冇官方數據 就對個社會上嘅事一啲慨念都冇
如果香港9成支出aa 唔會咁啱身邊就係大部分都唔係
現實係點 大家都知 自己呃自己為乜
你想認真 真係問下身邊廿對couples 出街食飯消費+首期+供樓+求婚+酒席+禮金 女出到>=50%嘅佔幾多 事實真係冇謂嘈
廢物父權賤臭鳩嬲到扎扎跳,現實係女人當廢物賤臭鳩係低級玩具咁撚,
而家係賤臭鳩急,淨係聽過廢物incels 頂唔住要無差別殺人,完全未聽過女人會咁暴力
廢物賤臭鳩收皮啦,潛在家暴強姦偷拍犯,女人走都走唔切,Hard你件賤臭鳩waired呀,臭鳩
我認為男女心態有唔同tendency
你覺得現實唔係咁 明明可以搵research睇數據 理性討論
但你就沖出來語無倫次

所以話wokeness係宗教真係冇錯
女人愈嚟愈唔需要低賤廢物臭鳩係事實,根本啲賤臭鳩好多都係潛在家暴畜牲

賤臭鳩嘅犯罪暴力強姦非禮數據一定要加肆宣揚,等女人死咗條心佢,唔再對賤臭鳩嘅種低賤物種有任何希望
現實係廢物父權賤臭鳩玩撚完,女人完全當你哋係屎都不如
佢寫錯 應該補番句
所以話男人千祈唔好降低結婚要求
唔好俾閪女人搵笨幫手埋單
對住閪女人中出即飛就夠
25你標準會唔會高咗d?
事實係好殘酷,大大聲話比班父權賤臭鳩聽啦
反之亦然
一個老蘭見唔少臭雞
講得好,港男一夠膽有父權思想就要即刻要當垃圾咁拋走,留等班incels慢慢幻想
有研究指三十幾歲賤臭鳩啲賤精嘅質素已經唔及廿幾歲嗰時,到時女人當垃圾咁拋走你件廢物地中海老臭鳩,賤臭鳩玩撚完
其實男女都一樣
最正果班廿頭廿中就俾人mark晒
臭鳩冇人要係事實,成堆廢物incels日日幻想自己好撚勁,現實係件廢物賤臭鳩周圍偷拍,以為冇人知,點知再比人報上東張西望
係連登成班痴線膠
有冇諗過係樣問題
樓主唔啱係一回事, 你物化到將所有男性都左一句 父權 右一句臭鳩
咁唔通你除咗塊臭閪之外無其他用途的垃圾?

男女平等多數人會推祟, 你要玩你的女拳特權就死撚開啦女權閪
i know that feel bro.jpg

利申 有貓有小朋友,日日做家務做到唔得閒扑野
我懷疑d大男人男士,身邊係冇正常人朋友
年代唔同喇,我識幾個中產有錢女三十歲頭都一早雪好蛋搵代孕母生,有啲結左婚就用佢老公嘅精,未結就去啲捐精庫揀,佢地覺得有錢叫人生好過自己受苦
被人呃係智障 關咩結婚要求事
好很多女人AA架

你觀察下你d有小朋友嘅女同事,佢地d衣著打扮
大部分都係為左養家先返工,得極少數係賺錢買花戴
你睇下年頭梁瀚文單嘢啦
咁嘅柒頭都係呃蝦條

咁點解唔揀個後生靚仔?
如果如果
呢個世界邊有如過
On99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞