[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
呢個我之前都問過

係唔係一定會有轉生?
有可能係去左free agent
揾返 同國籍 位置 16-21歲
聯賽同自由身都查過晒一係真係有d球員有機會無轉生 一係能力低到完全查唔到,但正路尼馬呢d轉生能力唔會低得去邊
巴西 LW 16-21 都冇?
無 查埋cam 16~25都無其實我懷疑連摩迪都無轉生 有個克羅地亞中場升極能力都唔高,可能係拉傑迪而唔係摩迪
想問有無人有打season?
點解今集成日連外國人
係咪無香港人打
我個save反而有摩迪 轉生 ,能力77
Thiago Sliva 79
Giorgio Chiellini 79
Inesita 69
伊巴 79

反而有4個能力高但唔知咩人轉生
西班牙CF 7月28出世 能力82
巴西CF 2月1出世 能力84
西班牙CF 7月28出世 能力82
德國CF 3月19出世 能力82
De la vegas, tonali, moukoko
西班牙其中一個應該係柏度
巴西就Anderson Talisca
德國就M. Kruse

點解你堆球星重生完咁低
我出親都80up(eg.夏世三,son,拉莫斯,文尼,艾巴,獲加)
勁慘
而家2024/25球季

希望下季c朗Messi 退休有好東西
點解啲電腦咁撚鍾意飛鏟
想問我自創左一隊球隊
但一打歐聯佢話我參賽球員資格人數不足
但我全隊人無離隊
咁係咩問題
係喎,從後照鏟,好易搏到佢紅牌
個租借成長大法好變態
開季嘅時候租出去 70 rate
11月中收翻嚟 79 rate
呢個mode似唔似舊時ML
大同小異 都係咁啦
又過左一季

今次有以下轉世
Benzema 91 ( 痴左線,19歲已91,但變左nigga )
Dries Mertens 88 (又係nigga )
Pique 84
Bale 77
Do Maria 78
C朗 70 但話something special 即可升到90+
我通常會完季前save一save,chok一chok個球員個樣 廢事重生變nigga,掛住chok件186cm既白人kroos 點知睇漏左彈左隻nigga尼馬出嚟 即刻唔想用

不過我個save賓斯馬都係一重生就91 仲要擺喺自由身直接免簽美斯,牙朗就一重生已經83,呢家1個96 1個93,son都用左1季半由81升到90,bale同kante就真係唔見左
其實我有諗過成隊玩nigga
本身重生前係nigga 重生後變返nigga都合理既,但如果美斯呢d變左nigga我會唔想用

不過我個save最慘係山齊士同牙朗撞樣搞到我唔敢兩個同時出
尼馬本身都nigga
都ok
比你講一講我想再chok過
師兄pc定ps4
ps4
次次幫一條友轉boot 想幫另一條友轉
又要重新入過去 有無得set定係真係咁反智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞