[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
直接開save 就玩傳奇
今集其實點樣可以擺脱啲電腦,仲未試到可以點

L1轉向對世界級電腦好有用,但對終極就差好多

玩世界級太易,玩終極=俾系統屈,啲ai全部進攻防守都唔郁,一個文尼撞飛我兩個中堅,然後俾x波唔係變直線就係身後,好嘔血

今集龍門下下神救好煩,試過xg 4.7,一球都入唔到,然後俾個系統屈派膠輸埋,勁賤,玩終極差唔多迫我場場送一球俾電腦
我玩左十場八場覺得電腦數值明星唔合理,我同電腦相撞係我個人仔係地下硬直,電腦起左身拎走個波我先郁得

見到咁,我即刻set到電腦傳球失誤到65,成件事就合理好多,迫搶真係會有用

但單防就真係睇個人能力
因為我有時就會暴力飛剷電腦發洩既,所以set左佢地受傷75睇你有冇興趣,我成日一場一兩張紅牌
睇情況,見到電腦係後場冇乜選擇就會埋去搶+可能之下就叫多個人去迫

如果佢有好多選擇就唔會埋去佢控波個人度,反而係準備去搶接應果個

之前成日迫到電腦去死位佢哋就會180度轉身勁準咁傳波俾前面啲人,搞到勁冇癮依家迫到佢拗腰就好易撻q
你個情況係前場定後場?
首先講明我控全隊就好廢既,我主要玩proclub,不過可以大家一齊分享下交流下

好似呢球咁,其實我人數就有優勢既,但電腦就唔郁,而且兩閘分得太開根本就冇用,所以我直接唔轉兩隻中堅,然後拉隻右翼落黎守最後,電腦交波果下就撳掣叫自己啲智障上去迫下,但撳一下就要放,如果唔係會失位

由始至終要望實電腦最危險果個,拎波果個如果唔係即時射到波其實唔洗特別行埋去,迫到電腦冇得交、跑,佢就會犯錯
一齊打撚死啲npc
Career ultimate 已經玩到悶

而家轉玩ut 自虐
career mode青訓無號碼個bug fix左未

點解年年都咁多bug
依個好離譜
熱刺攞到盃先係最大既bug
ECL拎冠軍都算正路,但係唔知係咪冇整到捧杯個動畫先變咗拎歐聯
玩career mode發現如果開自創球隊
一開波俾你啲幻幻 就算年紀幾細都好
都唔會有高potential搞到我刷左勁耐
有整 career 呢D搵唔到大錢既 不嬲hea 做
啲龍場場都食哂春藥上哂身咁
玩ultimate難度 玩英甲打左6場 失左3x粒 cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞