[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
我玩終極都係咁入勁多,同時又失勁多

護級區亂到痴線
第13同第18先差1分
我聯賽33場失37球 11場clean sheet
平均失球數都係偏高
印象中試過最好都係38場失38球
想問教球隊係咪到10幾年後就要自動退休?
第2季踢歐聯對祖記 見過dybla踢右閘
我打終極用阿仙奴,打到半季入110球失60球 人得多失得多,玩到好唔真實
所以我中意玩傳奇 然後放鬆打
每場都3球左右 真實少少
電腦下下都死要橫射 真係cls
明明係近柱射得都橫傳

依家唔洗守佢射波路線 守住佢隊友就得
我見過曼聯同卡斯美路打左閘
一定好好爆
Player真係好野
揀rm就去左lm
St就去cam/cm
想問個board叫我簽3個north america球員
但點解我簽咗啲美國仔係唔計落去
Ps5版 唔知點解玩offline都會lag 下lag下 得聲但畫面Freeze咗
我又係咁
之前都冇事 係呢幾日先開始
踢踢下會有一場個畫面停左一兩秒又郁返一兩秒又停咁loop
我心諗玩offline都lag 我玩online反而仲順
Google好似好多人一直都有呢個問題
好似冇得解決…
宜家想入隻switch fifa22 有無得諗?二手放緊幾錢?
使唔使join family plan?
想問regen 咗嘅球員係咪個個save 都唔會一樣名?點先知佢係原本嗰個球員?
第一次玩career mode 小弟玩球員生涯

玩左幾季轉左會去曼城 本身個人設定係cdm 哥狗扔左我去打cm 咁都算數

咁我打算轉返做cm 位 加返啲射波stat 點知我轉左cm之後佢又要我去打返cdm位

想請教下咁多位巴打 呢個係咪bug黎 係咪無得fix
25狗
係我熱踢左兩季 榮差唔多場場有得出

唔想同佢同場
啱啱玩完一季,突然有個18歲89能力自由球會假人
大家d save係唔係間唔中都有呢d人出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞