[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
想問係唔係要斬斷重練先有得更新
一個月前棄玩左,場場比人入波 玩到無mood
唔係呀 熄game再開咪得
課左800$ 全部廢卡,最勁係渣古 法賓勞
以後都唔課
ching 錯po
柏迪有真樣未?
想問下玩player mode點先可以自己落場先控
依家就算我冇落場都要我控制打成場好無聊
冇落場唔係應該會自動sim左咩 你係咪玩緊22?
唔係已經update 咗喇咩?
我見jota 個光頭都已經fix 返
隻game係咪已經變到開波電腦要你輸就一定輸
對面踢少個都可以贏
重要係咁從後鏟
平時對電腦俾佢哋屈反應屈速度屈身位已經算
點解重有神秘力量逼你輸波
想問球會mode 訓練係咪最好自己玩一次先
我見模擬親都係D
劇本game~~全場狂攻中柱中眉神救乜都齊 轉個頭面對面傳失波 轉極都轉唔到近波個人 然後比人一球搞掂 你諗到既都可以發生
真係講中曬
依家玩落重會feel到電腦幾時出神秘力量,你點守都好都可以俾佢一下遠射ko
再唔係就突然亂郁你後衛嘅企位搞到空曬冇人mark再失波
又或者你攻緊個時一係自己人唔跑/ 跑跑下停低
再唔係就跑啲你傳唔到嘅位,個時你就會知果個攻勢你點造都唔會入
根本愈做愈差,明明有好多野可以改到好好,但又唔肯做
例如左右傳攻守策略啲人企位一定亂,唔明點解要根人唔根位
依家重要多咗個點膠布傷好bug
明明出得返一入pause佢又話你傷左要換
賽前team mgmt有膠巾兵又係話唔俾出,逼你向hub畫面到改
明明以前都冇呢啲bug,但存在咗咁耐又唔肯fix
究竟可以點set d防中先會入禁區防守,永遠人地攻既仲多過我守既人
玩完一次 咁之後sim都會係你最高既grade
今集係要手控防中
再r1叫後衛迫
升得太快好快悶
依家已經好啲 啱啱出嗰陣球球撞柱眉底入
係咪你個聯賽/球隊唔夠吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞