[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Ps5 save檔嗰度係咪有啲奇怪
我次次自動儲存退出
一開其他生涯模式想玩返舊嗰一個次次都唔見咗
或者就係啱啱開始
有冇pc玩icon squad既人
想淨係留幾個人用
其他淨低既人係FA會唔會俾AI簽落黎?
你有冇透過增加技點令個數值升
我一直草晒啲點數, 但就冇用過, 個 player
keep 住 69 唔升上去, 可能咁樣會令個人既身價冇咁快爆上去 鳩估
有升呀 全部用哂
加點個到show我87
出番去就show 77
搞到我成個轉會窗冇一隊有歐聯踢既出價
我諗住草到啲點數去到 88 或者 9x
跟住睇吓有冇大會下季買我 到時先一次過大爆升
你位置唔啱 或者試下改身高個d
我人仔係cam
但係比領隊叫左去踢st
都會關事?
試過改人仔做st
正選評價個到即刻跌左落去後備
我之前試過踢CF 但係啲點數其實係ST點法
改一改位置之後 即刻83去89
thx ching我再試下先
純手問埋如果入到game d天賦用唔到有冇得搞
右手角直頭冇左個logo
打pro club個時都正常
啲點數其實係 ST 點法 ?? 唔太明,
本身技能點加點數唔係通用晒咩 ??
我而家英乙沙福特城,唔想降數值唯有磨兩年帶隊上英冠
或者贏足總盃下年踢歐霸?
點search得番半年約d人?
用球探
我而家先係 5000000 磅貨仔 重好抵買
岩先試完由77跌左落去69
垃圾ea
英乙開始踢真係好難搞 我有個save由英乙踢到上英超都冇人買 我諗最有用係hea踢同降身價 一場入三四球 球會點會肯放 同埋如果見到xx球會對你有興趣 嗰段時間hea啲踢 同埋keep住load save等報價
死仆街ea好唔真實 我已經無心機玩
巴打咩位置先, 如果打中場, 就安安份份傳吓波, 幫手做吓防守啦
你太急功近利 學吓華 dee 咁大器晚成
我係想扮伊巴 每個地方都攞下盃
中場會唔會升得無咁快 因為入波相對少左
定一鳩樣
正常三個任務做齊做到, 應該每 3 場波就可以升到一個 lv
我由 1 月踢到而家 11 月, lv 15, 技點有 60, 唔知咁樣係咪快定慢
屌喇星我開個新save算,轉位cmf amf美帝人,打美職起家
試下屈鳩屁馬美欺無盃捧先
同埋係咪無日本國家隊?
亞洲國家隊 只有我地大終華終國隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞