[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
依家一定要出面換走啲傷左/紅牌嘅球員 明明以前可以開game前換
你控制防中 等後衛自己mark人
想知歐聯獎章個number係咪有bug
長期都係4
玩fifa真係特別玩到人燥 對面開cheat式屈機都算
屌你老母中場唔回防散步 右菇換人換極都唔中
向住個波直跑會無啦啦比磁場推開
真係各種令你控制唔到既因素破壞你體驗
你個臭閪 我想休閑撚下個波姐 係要搞尻我
望住喱堆尻野真係冇哂心情玩
真係好撚尻丫 又冇得關左喱d野佢
佢唔俾你贏嘅話 你傳普通波都會俾人截到 你點射都俾人救到 中柱
玩英甲韋根, 佢有個目標係要keep人工增幅只係5%而且係極重要, 而家已經過埋1月轉會窗, 去到3月個評分係咁跌,跌到落40分後比人炒埋,
試左幾次save load都係咁,只係日子唔同。

有無方法可以解決, set好哂陣同買好左人, 預備慢慢上去英超,變左唔想重玩
手動續約加d球員人工 得唔得?
我而家增幅係13%買得太多人
咁係你唔跟rule嚟玩,俾人炒好正常喎
但係我成日都唔跟rules未試過俾人炒
D manual setting 點搞先可以真實啲
一係屈佢一係比佢屈

想點
真實
以前跟教練都係教傳俾keeper時
一定唔可以向住個龍傳
就係防止咁樣
原來做到咁真實了
唔明點解依家死敵又唔肯賣人
去其他聯賽買又話唔肯去咩不符合技術嘅聯賽
乜人都唔俾買
開loose啊嘛
點先可以搏到多啲自由球
fifa由上年開始已經set左電腦中場防守個陣唔會入禁區 好似有結界咁
但你手控中場入禁區又會變左後衛眼神防守
係咪季尾個budget 唔會帶落下一季?
唔會
想問你地租唔租到人,次次同球會傾好哂好
一直都未deal到,等到轉會窗關 然後話租借失敗
你可以話bug
但係現實又確係有呢d情況出現過
試下用委任?
前排買左發覺d龍真係廢撚到癲,
救波會縮手,拍個波入網,0角度都射得佢入
已經係game setting將user同cpu既goaldkeeper ability set到80都係咁on9
而家試set到100睇下係咪仲咁廢先
Legendary 電腦一落到底 就鏟佢都鏟唔跌 腳法好到尼馬咁 之後佢就扭哂我幾個後衛 輕鬆傳中射入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞