[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Leeds前中場都幾好用,想買妖人又可以轉哂中前場
係後場少少唔穩
成日比人大力射死角
今集d sim 好奇怪
玩到後期個個人都90+
都可以輸比榜尾
你以為打榜尾可以輪換sim
結果係自己用b隊打歐戰大賽
正選sim打榜尾
有冇人鐘意玩球員mode

依排幾鐘意撚班電腦,set到盯防100,速度、加速60

冇方法 keep住比佢出場 有表現
我隻1年先升3點
我試過借佢出去再call佢返嚟 佢會即刻升幾點
最直接係多啲出場時間
借既話都未必個個升
本身高pot既你借出去半季就+4/5
試過幾個都一季60尾+9/10
budget帶落下季係咪仲係要用續約大法?
你意思係all in d錢去同個球員續約?

依招用唔到啦 會話你亂洗錢之類炒左你
咁我隊鈕(用左financial takeover)咪冇得upgrade
你多錢剩下季會俾返多啲你
咁不如6月果陣洗埋先,最多唔啱再攞去交換/賣番出去變錢
大家青訓係咪仲係無number
d劇本波真係好嘔 屈機式入波都算啦
一領先就完場就整傷你真係好撚煩 玩到就完場又唔想重玩岩岩換條友出黎第一下店波就傷hello
冇呀
今日有更新話fix左
更新就有啦
Jacob Ramsey 做乜bald 左
想知係唔係有bug?今日開save明明續哂約都話我淨返六個月可以自由轉會 然後轉會我無選擇權 直接同意左個價去到球員傾條件果個位
係 試下有冇auto save係bug之前啦
更新左好似易d防守
玩緊賽季
想問下有啲玩家可以全場高位壓迫
係戰術定咩黎
點應對
發現career mode個人仔同pro club果個有樣野爭好遠

Career人仔我撳掣傳/射之後佢好快就會按指令做

Pro club 果個成日會妹一下/等一拍先有反應

想請教大家,呢個係系統故意定係我應該升某啲能力?

例如反應、積極性呢啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞