[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
C朗係自己隊波退休 搵唔佢個轉生
開新save都係咁?
設定 之後有個 好似叫
更新陣容定唔知更新轉會 既野
應該bug黎 呢幾日諗住開新save先見到係咁
我昨日先買, 見網價-50%

我可以點攪?

我試過更新陣容 X
手動轉會X (打咩比賽佢都會load 返佢套原陣)
home page 按+無更新 (v. 1.0.3)

感謝各位高手解答我的switch 小眾
你地玩緊都無啦啦轉陣?
更新陣容, 唔得
請問點樣可開新save?
開始遊戲>career mode嗰格向上推>新的職業生涯
更新咗嘅內容要開個新嘅save先apply到 即係要重頭玩過
巴打玩到咁耐好佩服
我用隻快既ST 打41212
對面後防勁易穿,打傳奇場場入5,6粒

我自己又唔鐘意猜波,電腦控球又難搶返

好快打到悶
諗住開個自創球會 max轉會費再慢潛力幼幼番黎踢上去
舊save果啲冇事 係諗住開隊新嘅由頭玩起先出事 唔止career mode, kick-off果啲都變晒做舊陣容
由要等更新 or 通常ea 仲理唔理switch 平台?
更新陣容的話switch都有份嘅 唔使擔心 係唔知佢要等幾耐fix呢個bug姐
普普通通啦 正價嘅話就實唔抵
咁我現在打完, 轉頭fix 左個bug, 我個save d 資料都唔update 啦?即係現在唔好打住
其實switch 版有另一個bug 都幾個月嘅啦,就係啲年齡錯晒
美斯仲係30歲
咁算啦, 唔好咁上心啦。。。
如果有更新係唔係都會通知你?
想問有冇人都係pc版更新完之後 有時一去到動畫嗰陣啲人上面會有啲黑色一格格閃閃下咁
Switch 版更新左啦, 陣容正常
想知next gen版啲防中係咪又係企定定喺度防守
真係對喱隻game好失望 開多幾個save就知佢d劇本
個save順場場炒人都得 個save唔順可以球球中柱跟住電腦企係度明送比人逼到你好難玩
根本係為左為難你而難 好撚冇癮
global transfer network search contract 0-1年嘅 有機會搵到免簽
why not終極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞