[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
係 LB 呀 左後衛呀
有冇人覺得Player career控制一個球員,同manager career控制一個球員,後者隊友ai係廢好多?有冇得點樣set返?成日俾電腦搓到燥
有冇片?

同埋你係用緊一個人仔
踢左半季已經兩個

用曼聯,傷左丙朗同麥湯
岩岩又傷多件
玩左季半 傷左4件
4件都7個月
係用緊人仔, 傳波個吓幾乎次次係咁, 係要轉一轉身用後腳傳出去

你係咪撳埋L2所以觸發左花式傳球?
我反而想知電腦係咪都會受傷長抖?

因為我set到電腦有80受傷,然後我都瘋狂暴力足球

係出面kick off踢legendary踢到曉飛
入去manager career打world class
場場控制11舊磚頭
比英冠電腦猜馬騮
全場未試過連續傳到兩腳波
下下傳失
然後完場前輸1-0無仇報
仲要比班球員叫個隊長來比說話我聽
喺career mode打左三季
得三份一係正常
其他唔係變磚就係變11個羽生結弦
呢句非常準確加埋翼爆唔開,電腦後場9斬,然後例牌前鋒得住個位,再有一個後上入波,場場都係咁上下失波,再唔係就求其遠射入
第一季 足總盃 第三圈 對維拉 主場輸俾佢2-4

第二季 第四圈又維拉 作客數佢六球
嚴重性較左幾多?
乜都無set 50
3次爭頂傷 一次比人收山腳
我覺得我用緊個掣應該都係壞壞地
尤其 R2 同 L2, 成日好似失禁咁無端端會
自己觸發, 搞到個人仔有時跑唔到, 係 menu 度
又自己成日跳黎跳去
較30左右啦
我35 多數2-4週
而家即刻較
搞到焗住用d 青訓
你有冇玩過UT 個SB mode

Career ultimate我玩到

SB 個Legendary 都穩勝唔到

可能我用緊廢卡 無課
你用邊隊
換掣啦
你地天賦通常用邊3個
我覺得遠射好用到癲
sb係難打好多
個ultimate 真係玩鳩自己
cam
遠射+兩個傳波
果然fifa係唔會令我失望 玩落近兩集都冇變化
一樣係鬥睇ai柒下柒下 gameplay完全一尻樣冇新野
又係玩十場就扔得既垃圾 之前都有出個射門控制要提高操作技巧 依兩集除左d垃圾訓練仲新出左d咩
我玩緊盤球遠射
之後條友較到米6幾
下下都一過幾好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞