[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實集集都你咁script..贏得多就會script你1,2場
有用緊依個成日執啲出名少少嘅免簽翻嚟擺 玩咗3季 執過Bale Lingard Benzema Mata
或者直接去搜尋搵自由身球員都會搵到
如果講gameplay 最平衡係邊代?
呢排用薩拉戈薩玩
一升班嗰陣免簽幾個
卡利亞里個祖奧柏度30歲都仲有得升
屌 好撚嬲 連續兩場對面紅牌 但我果邊就智障上身控親波都唔順拖慢一下 然後對面打少個仲壓撚住我黎打 點擋點截個波都彈返比對面好嘔心個感覺
終極易打過傳奇
係咪我錯覺
西甲?之前身痕去玩巴塞 發現西甲好易比紅牌
本身以為係EA啲on9 bug
但同一個version玩返英超又好多時從後飛鏟都只係口頭warning
career mode比狗玩
年年一樣
係 應該係save檔劇本問題 有時連續幾場都紅 明明冇威脅猜緊波發左癲咁一尻鏟埋黎但之後仲勁過11人果陣你d人又會行行企企
我開左幾次save檔試人 有d固定劇情係feel到
例如先屈你一兩球 你一追到就無敵式即刻再領先你
到尾段又軟返比你輕鬆贏返
我明 嗰種感覺用嘔心嚟形容係準確嘅
唔知由邊次更新開始
電腦好鬼中意 龍前橫傳
有冇人都係咁
今年有啲玩迫搶嘅球隊eg 列斯聯,一開波迫到死,到下半場中間就冇力,之後就可以屈速贏
較到run frequency 80
班大帝都仲係行行企企
平時唔守都算啦
進攻個個都企喺度比對面人盯人
我傳碌撚啊對住下游球隊擺死守陣真係猜足90分鐘都入唔到禁區
試下唔好用控球戰術
同埋多啲用L1R1控制球員入攝/迎波
知唔知有咩mod可以解決CM/PLAYER MODE亂擺位的問題? 成日打打下就亂9咁排位真係超無癮
ST變左LW/RW,CM/CDM,L/RB打CB,總係會有一兩個位係錯左的

哥帥真係哥帥
繼貝拿度施華踢右閘
連基亞利殊踢中堅都比你諗到
唔怪得聯賽排第7
第一季已經睇到鏝玩到爛save
玩德甲見過拜用sabitzer打左右閘中堅前鋒 就係唔打中場
嗰季佢聯賽第6
今年fifa歐聯係咪有跟現實冇咗作客入球?
發現自己10月玩到依家都未試過兩回合和波

啱啱踢次回合主場比鏝領先0:3心諗仆街了
首回合我作客贏1:0 按舊例我最少要追返3:3
不過最後反cup 4:3
今集d 賽後記者會同旁白咩事
岩先聯賽last場我贏就有歐聯資格
和就應該俾人追過
但旁白全場無講過人哋係點
完左場(和左) 無慶祝無失落
入到記者會話我入到歐聯
出到黎輸得失球得第五
咁樣撚我
仲有講玩家下場嘅賽程個旁白有bug
重有明明係A入波 但踢緊個時左上角彈出黎話b入波
其實想知係咪好難CS,場場都比人入波
咁先有癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞