[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
上面巴咪有張圖話你知 條友既能力值
退休前個聯賽
呢度有冇人用switch 打?
Sor
因為我剛玩唔熟
買左好耐,但呢2個月先認真玩

另外青年球員,係咪玩落一路升,佢會random 比TRAITS?
係 多d出場 表現好d 會升快d
再係咩 ‘發展計劃’ 改下佢地踢法 都會升下

traits好似係一出黎有就有 冇就冇
點解我用巴塞買唔返美斯,話對球會有怨恨
成日都係咁
之後難搵到嘔
今集有冇建議點較電腦同玩家能力值(速度、加速、傳球速度)
咁真實?
速度 加速 我都較40左右
傳波35

都係個人覺得黎較 因為我唔中意太快 會入太多波
渣古打LCM
試過有個檔有個自由身球員同blanc個名一模一樣

又係打cb/lb
其實搵返d退休球員好簡單
首先睇左國籍同位置
set返搵17-19歲
通常退休翻生既潛力都會相對比較高
想確定佢係邊個真實球員既
就要簽左佢先
之後係career mode度睇下佢幾多月幾多號生日就得
多謝你地教路
最後我簽左
伊巴
山齊士
Thiago Sliva
摩迪
恩尼斯達

玩到第四年
C朗美斯賓斯馬迪馬尼亞蘇亞雷斯巴爾
全部未肯退休

另外是否6月退休,7月一定轉生?
會否1月先出黎或者再隔多一季?
好似係下季一開始就會gen出黎
屌咩
最新果個有BUG既
某位置啲球員一時出現,一時消失
唔明
點解搵極都搵唔到bale,kante同尼馬轉生,係佢地退休前能力值跌到過低定唔係所有球員都有機會轉生?其他利雲,美斯,文尼呢d一退休就已經查到個能力高既
巴打玩到第幾季
咁多人都退休既
8定9但唔少人轉生唔見晒,kante岩岩喺自己隊波退休又係搵唔到
想問下我career mode第一場聯賽開完press con.就即刻彈game係咩事
入返game load save又係彈
重新開個save都係完press con.就彈
試過跟網上d方法搞完一輪都唔得
我用pc玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞