[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
https://youtu.be/dmYzIfGBxH4

跟呢個方法玩SL玩咗成幾個鐘
季初用哂啲budget
季中連想簽pre-order都無錢
係唔係只有賣人呢個做法?
你地青訓上左一隊會唔會無左number顯示係波衫
全程玩模擬
第一季用白禮頓
佢要求中游位置同埋足總杯十六強
啲要求做晒俾佢
跟住俾咗1.4億我買人
但係要求下年足總杯十六強同埋要有歐聯資格
1.4億要求前4真係好難搞
咁結果係點?
冇其他方法
之前有幾隊西乙隊想簽我都冇理到
臨尾有牙朗都支持既年青人黎簽我
一去到已經有 R 聯踢
瑞超重要得 10 隊 唔駛踢咁多場
真正 work life balance
但轉會去新球隊都冇得揀新球衣 number 又同時兩個 8 號一齊上場
隊隊都有成億畀你買人 咁樣好玩咩
基本上係work
但幾哂時間吓
同埋最好係第一個轉會窗搞
俾我玩都鍾意油王 mode
第幾季 本身咩league
咁佢應該要整多個option畀人揀個筆直多定少啦
係 大把櫻花 踢咗半季 跟住就轉咗去年青人, 暫時都重屬於第一季
轉會定借
真。轉會
死仆街球探唔撚買我英乙仔,日職反而買
日職出身先平靚正, 我今次刷檔做荷蘭仔,
係日職出道, 不過唔小心將過年齡較咗 24 歲 心諗, 算啦, 等遲啲有國家隊 MOD 先再重刷
第一年得4000幾萬
之後第10名完季
第二年就俾咗1.4億但係要求前4
我仲諗住第三年先至開始要
第一年買咗好多幼幼,借晒出去諗住兩年後收成

點知第2年就要
西維爾都成億買個人
我紅鑽開始踢 踢完s1已經值七千萬 之後到s2半季 已經過億 見又係冇人買就load game申請租借 踢咗半季利華返去等人買 點知又係冇 上網睇咗好耐 見人講原來係因為身價太高+球會level唔match 所以先冇人買 結果要唔升數值 等生日身價跌啲 hea踢先等到鈕出價 而家踢緊利
如果check status見到「xx球會對你有興趣」 正常係會出價 問題係電腦有時發神經唔出 如果save load三次都冇嘅話就等下一個轉會窗
我想知 最後對友升左幾多
就算拎左英超冠軍有得踢歐聯
D球星都話唔踢不乎合水平既聯賽
係咪又係bug黎冇得搞
Negotiation真係唔好開strict
點解你地身價可以咁高
我s1踢愛華頓拎哂第一都得2千幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞