[PC/PS4/PS5/Switch] FIFA 22 career mode 討論區(2)幾時先冇咁多bug

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
個bug係人人都有? 搞到我依家唔敢出幼幼
其實乜料黎
想問吓我個 Player 最近唔知 high 錯咗乜野
明明都係向前行緊或跑緊既時候向直前方傳波
傳波你就傳波啦, 次次都要扭屎忽花咁自轉 360 咁黎傳波
結果傳出去既波線路唔平, 又延遲咗個傳波既時機, 個波重要因為自轉咗後有咗小小西, 繼而令接波個個隊友都要特登停一停黎攞波

有冇人知到底發生咩事 暫時技點 92 一點都未有過, player rate 69
一個16歲既多仔幼幼
有real face 潛力高
你地玩幼幼mode係控全隊定係控自己隻人仔?
唔係控自己一個 不如玩返球會mode
但係啲隊友傳波射門個時機
可以call
你要學識用隊友
今集算係好左好多 啲決定make sense 隊友會同你撞下牆咁
開左個新club 英乙

Moukoko 唔肯黎

而家前場靠富咸新仔一個發動攻勢

借三個 三個都reject
係咪一定要開個新save先會用到佢
係 要update陣容
係我唔識set定點
進攻果陣防線企係我禁區頂,孤立左中前場
防守又壓出中圈,比前面一推就過,球球單刀
我防守戰術set退後
深度set30-40
但set極班撚屌中場都唔返去幫手防守
下下條後防對住對面4打5俾人猜撚死
壓前好過 起碼你估到佢一定想放直線
唔係wo
佢9成係度鳩猜
猜散我黎入波多過直線
因為你set 到30-40 壓到咁後 邊有位放直線
但我set60佢照鳩猜再加埋條中場企得老撚咁遠
仲有唔係退後 係失去控球權後施壓
冇架講到尾online又好單機又好佢想你輸就輸
用鈕卡素,開左takeover,有冇咩人推介?唔想一嚟就夏蘭特,包皮咁爆機,但係要由頭執到落腳,又諗唔到有d咩半出名果d揀
認左有script 申請埋專利
Lang,almada,Wirtz 都係d後生既新星
我有時會打season, 尋晚無厘頭輸比人6-1,成隊波係接近失控
我睇返佢戰績佢勝率40%都冇,輸多過贏,我係佢近咁多場比佢炒得最多既對手

但講緊我勝率大約65-70%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞