[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
刷緊點唔小心開左auto 一野幫我過埋關
GZ個遊雲直情轉左會做網媒
鳩到仆街,唔理小兵直衝boss
不過好似有得set
有冇多啲解包
原來銀攻有條女叫桂
唔知男主會唔會叫佢假髮
好犀利呀 困難難度第二話都Game over
OE佢本身都已經唔係一隻完整game
而係好似手機game咁逐d開新故事比你
放響手機game的標準當然好似無問題,但你當做大作級遊戲咁賣自然唔得
唔係叫惠咩
睇開台灣翻譯叫假髮
我覺得太屈,諗住升些少算
我都係唔打算一口氣升哂
正常玩咪算囉
刷黎有乜謂
正常玩 嗰陣成長先有feel
睇隻驚設計得平唔平衡
15年前,2.5美金買座騎金甲嘅DLC俾人屌到仆街 (有興趣可以Google "horse armor")
放係今時今日,賣skin已經係最有良心嘅玩法

大廠知道,隨住時間推移,玩家心態會由硬食變咗接受
出隻好玩嘅大作,用多10倍時間人力物力,又有風險爛評,賺錢能力唔及公廁玩法手遊
當你一隻大作連DLC賣$2000,主流一定覺得貴,但轉頭個個月課$3000抽蛋
遊戲公司係賺錢唔係推廣娛樂嘅機構,點會唔眼紅逐漸為人接受嘅DLC賺錢方法
我都幾肯定將來機戰只會更多DLC,唔會返轉頭

過多10年20年,分分鐘每隻大作都好似原神咁跨平台課金
睇返今時今日嘅DLC已經係良心玩法
機戰最早出DLC係UX同魔3果d殘局
咁老實講Z3之後果D支線故事劇情DLC
有冇人真係會買齊晒先
我果陣都淨係揀D望落有趣嘅玩下
https://youtu.be/QdLIXiXs5ew
例如有關G社EVA+天元+Gunbuster有特殊台詞
咁玩不如玩STEAM直接改就得,今次使撚刷
有時出DLC唔係問題
最緊要有無誠意先
好似之前既GGen Crossray既DLC得機無故事真係
利申: 有買GGen Crossray DLC
部艦太屈如果跟番以前指揮lv 4係4格,佢再加2格,再加10%效果,無視遠近再加每rd係指揮區內回血回en
本身已經太多機,所以我無買
買曬,但都依家都未打爆
我W TV爭一關
唔捨得打爆下隻都唔知要等幾耐
如無意外下集就係果堆做主打
G X TurnA AGE G復
未打爆+1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞