[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
上集過關後有入手資金同Mxp
今集唔見
可能仲係demo
超人,真係當我傻仔咩
Netflix 果套著裝甲嘅,入機戰唔奇
木村良平個套
嗱,Netflix 自家動畫黎講都唔太差,喺球場打果場好有印象
不過當佢係機人番我又無諗過
如果係咁咩咩黑骸果啲都可以入,或者得把武器肉身打嘅都可以入,咁多啲變化對機戰係好事黎嘅

有生之年,睇黎叮噹同小雲可以入到機戰

D Boy以前都估唔到被人當機人番啦
艦臭雞
你又岩喎
鐵人兵團部機同百式有合體技

(然後我唔會再玩機戰)

ペガス都計機械人嘅最後爆埋…
30同OG龍虎王/虎龍王一比真係自取其辱
x已經係
呢隻game會唔會有實體偷跑?
通常一兩日
係睇下會唔會好似T咁早成個禮拜
我鍾意alpha3多啲
參戰作品正
小隊系統啱我呢啲選擇困難症
希望唔好偷跑咁多日
一來2部首批特典好緊要偷跑意義都唔大
二來我有另一隻game打緊計好曬時間打到機出正日出
呢隻game會唔會有實體偷跑?
通常一兩日
係睇下會唔會好似T咁早成個禮拜
希望唔好偷跑咁多日
一來2部首批特典好緊要偷跑意義都唔大
二來我有另一隻game打緊計好曬時間打到機戰正日出
係你話自己傻仔前請你解釋下Dboy都入到機戰
點解超人唔得
有冇人未睇解包機體list?
我X真係特登為咗正樹忍到正日先入code打
上次T送極薯兵就冇等到正日先打
我自己host 漢化
親測爆機無問題

雖然已經係ps2 年代
但無論動畫演出 分鏡 大招迫力
相比而家機戰30 嘅pv
簡直有過之而無不及
真係往事只能回味

OGS
https://readycloud.netgear.com/client/dllink.html#t=0x3eak9ax8nwht88oeqz30fedtx/OGS.iso

@3
https://readycloud.netgear.com/client/dllink.html#t=0r6mddb1labiajb2b330qpv7nlg/alpha3.iso
https://youtu.be/MahKU4x0HqA
Intermission BGM真係賣情懷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞