[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果有得男女主角互換bgm就好
到時出咗你in game自己換咪得
有得換? ps4撚
強制要用筆玩,我記得幾關就放棄咗
明明NDS第一集好正,3條線都爆哂
本身game有嘅BGM不嬲都可以任換
我成日都set Main Title比Zeta
本身隻game有嗰啲應該可以互換? vxt我無搞過bgm但應該無改掛?
你講呢啲除咗00外VXT都出過,除咗偉大嘅勇者特急,好明顯佢地就係唔想咁快重覆作品

魔裝咪比咗正樹你囉
佢又要蕩失路喇
3OG 都未開始整
唔駛諗佢會出啦
順帶一提OG都係任換BGM
2OG諒斗冇Boxer揸我都照比首Ace Attacker佢
當年用GONG做鈴聲
呀sir車我地去旺角買野,我電話響
佢嘅回應係「邊個用啲咁嘅鈴聲呀,係人都知你毒喇」

呢家諗返起,點解佢又知係毒L歌
其實我覺得女主bgm 正啲...
今集男主無論係樣同bgm 都吸引唔到我揀佢
其實機戰就係用黎比大家開拓對唔同作品的視野
好似今次唔係參戰都無咩人識銀河機攻
我自己都好多機人作品係響機戰先識
唔係銀時配音我都會玩女角先
原來V面罩佬都係Archive冇搵人代錄
https://www.youtube.com/watch?v=q8ptzqoDwQ0
gridman 我剩係玩咗個幾版已經覺得個故事好似好恐怖咁
唔識同女女溝通,人地有女覺得唔識同人溝通嘅孤狼(浪子)毒L男主角喎
去睇
Gridman整體制作真係好正
要睇女女又有女女,但係女女阻住我地睇Gridman打怪獸
你都識講熟悉啦
集集一樣好無?你講嗰啲名我淨係睇個名都睇到悶啦
初期個背景係有啲陰森,但係後面劇情解話就會無呢個感覺
熱血超人片,最緊要係戰鬥好好入機戰真係好岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞