[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
太中二,不了

寧願要Z2苦勞君呢啲抵死男主好過
我都係鐘意z1熱血大叔多啲
個aos真係幾似手機驚起建築
過幾年就會賣純currency嘅DLC
之前幾集個系統咪又係咁,不過今次一野擴大規模姐
證明佢地幾hea,用左三集先識改下野
仲有個ex-action 都係
乜鳩野後生唔識,eva咪v出完,魔裝係x同今集都有風魔用,仲想點,seed 00 zz 係v都有出,你呢堆參戰作就黎出到神憎鬼厭,留返d位比真係好耐無參戰既/新參仲好

總係有堆人鍾意扮老屎忽話xxx好耐無出,chok兩野原來好多集機戰都無玩學人係度評頭品足,煩唔煩
一堆人見到動輪劍連玩3集就想嘔
有冇諗過seedd 00之前連玩左幾多集
呢個男主有少少似苦勞,OK仔
老老實實除咗三一之外(厭但一定好用)
每集越多耐冇出嘅機越開心
死圖,咩黎
同胡索互動幾好笑
我係鍾意姐姐呀
首Ace Attacker 我次次都比寺佑 當年玩alpha 用佢
seed系列連續打足10年
ps系列
第三次a(2005),z,z2,z3,v(2017)
Nintendo手提
J (2005) to UX (2013)
堆gundam其實我見到都想嘔,今集入下v同nt叫有返少少新鮮感

同埋阿寶馬沙可以用下元祖/msv堆機都唔錯,下下都nu同沙煞比,見到都想雪
我玩地球線,係食堂比人笑會餓鬼偷食,又自嘲人窮志不窮
點解機人番没落,就係因為老屎忽連少少宣傳機會都唔肯比啲新作
八傑唔係OG外傳之後齊自己BGM喇咩
睇回覆都知係咩
三一都厭,但無奈其他新嗰堆唔爭氣,暫時都仲係世界最後之日比較好
希望銷售額達標有閒錢出OG
Impact地形修正一流
但係個地圖鳩流
放棄啦唔會再出
如果無熟練度但係隱藏機變左DLC係好事定壞事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞