[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
DD個戰鬥係咁
為左播進場畫面
點撚解 Steam平過PS4

咩玩法
因為所謂既演出「lag」唔係機能問題而係佢本身就偷格畫搞成咁
T嗰陣已經係咁

但就係有D傻仔唔信邪成日話Switch差D
好似大部份GAME都係,可能唔洗比錢SONY
TOA都係STEAM最平
記得以前Steam最貴,又最遲
係,兩部機一樣有你所講既動畫偷格定lag既感覺,過場load game速度又差唔多,諗唔到理由買ps版,除非無switch機姐
如果好似電池俠咁下下cut in應該可以整多幾招
SD比例>zoom in槍>啪啪
SD比例>握劍>PPT式飛埋去>咔喳
SD比例>zoom in槍>啪啪>握劍>PPT式飛埋去>咔喳

咁都三招啦,再整多幾招zoom in頭>頭炮
易啦
VTX 在NS真係會LAG, 特別係手提Mode
有時長招式間中會爆音, reboot先正常返
想請問有冇aos全改列表??
屌我以為講登霸點知真係聖戰士
Demo試唔到長招,最長應該係 修羅隊攻擊
不過整備畫面搵唔到有預留個位show SR point
想問玩完超級系4關demo, 可唔可以玩埋真實系4關?
另外開New Game
今集敵我攻守轉換黑畫面真係好礙眼
地圖指令由列表改成轉盤好難睇...

以前反射動作click第幾格

依家亂鳩來睇
成日唔記得開十卜
d字仲要螢光咁,難睇左少少
不過過左關後預備畫面既bgm好似係F果首,覺得好正
2D播動畫switch機能夠曬啦,又唔係4K
VTX時大家都認為NS唔應該lag
最後

睇D先
成隻SLG最重要的行動指令選項搞d咁的野,係咪想增加視覺難度
升晒aos要81萬9mxp
如果真係正式版之前刷晒要行4060 turn
挑唔挑戰好呢
最後可能買NS玩機戰
NS零知識,借位一問

1. 係咪就咁買NS OLED行版就得?
2. 香港信用卡買唔買到日版電子版 (8xx果隻)?
3. 仲有咩要留意
1. 係
2. 買唔到 要買日jer點數卡
日版dl超豪華版係1萬8千羊 計番港紙差唔多千2~3
唔介意譯名就港jer 899啦
3. 好似無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞