[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
佢地最尾見到時空門一定勁興奮
無故事,最多交待一下點解參戰
你就當俾錢買戰鬥畫面
名倉真係會全部作品由頭睇到尾?
咁如果唔係不停有新關出真係冇咩重力會重玩用果幾部機
公廁門og撚見到都憎既野
魔裝撚只會更討厭
如果為佐吹奏寺田而去吹奏公廁門都真係極品
應該會有,但係唔關30主線事嘅野
1個DLC有13關左右,呢個長度都唔會夠講到啲乜
賣得day1 dlc作為買家就唔會知隻game嘅「完整性」係咩
呢樣嘢TOAr嘅經驗值同錢問題已經爭論過
不過我都幾睇死佢呢d資源下集會攞番出嚟用,買dlc咪爽早一年幾咁大把
開中你想嘅嘢2舊水爽早年幾咪ok,開唔中好似我咁就無視算數
玩落真係冇咩問題
之前仲猶豫買唔買Switch版嘅巴打可以放心買了
所以你話而家機戰劇本點敢好似Z1 seedd咁改
除左風魔同SRX,30啲DLC機都唔係Day1出
宜家就話想11月中出到DLC1
其實都可以反證返無DLC一樣可以打晒成隻game
將一套從來冇上過正統機戰而且呼聲極高既櫻花大戰放係DLC買都唔俾佢正式參戰
除左撚玩家之外我諗唔到其他解釋
重點根本唔係想慳DLC個少少錢
VTX DLC關我買課齊晒 因為至少佢仲係本體主線遊戲既延伸
而唔係機體參戰自HIGH各有各玩咁
玩機戰就想同睇唔同作品間既火花同磨合點樣創造一個新既故事
唔係因為叫6個送要加錢所以不滿
係你係間車仔麵檔可以加錢叫沾麵
但得個麵底冇個湯 係冇左個靈魂呀
我VTX3集係PS4買完都係係SWITCH先爆機
手提機玩專心好多
分分鐘果陣已經鋪定路比龍神斬爆先加落去
我都係慣咗拎上手玩機戰
就係比人屌過先行折衝路線
BTW其實佢咁樣賣DLC 機體好岩拎黎炒冷飯
最首要係話巨人來自公廁門
矮化ラ.ギアス既定位
又唔見ux機神咆哮唔行動畫路線比人屌
喂你唔係唔知當年aa廚幾撚惡架啦
但係最抵死嘅係改編得越用力嘅作品評價越高
ux成隻game,z1 seedd,w奧剛x宇宙騎士都係大力改編嘅例子嚟
改得太保守通常下場都係一般以下
部HI-Nu D 動畫好似唔同之前T,X咁
beam 效果 似左Nu 既劇場版effect
AA廚點睇飛鳥桑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞