[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我想問個移動係唔係多9餘

係唔係就咁揀任務就得
個預購特典係咪27號號前買先有,有啲game發售後都有得送
仲諗緊steam定PS4版
PS手掣short short地,如果steam版冇乜災情想買steam算
台港都有
可以繼承個save玩落去
係咪因為demo先冇SR?
如果佢唔擺勇者王做前輩咪仲on9
基本上dlc來講最有誠意都係2og愁章,雖然都係吸2og既素材來用,但衰衰地都26關肯寫下故仔,搵埋美鄉唱隻歌,百幾蚊值比呀嗰下我仲估會否用school 3條友頂尊尼三人組

另外魔裝f真係算9數,劇情大家都屌哂,過場畫面除左bgm 永遠同一隻,我仲以為係我隻正版牒有問題,啲關卡路線一直線,記憶中得救風火水土分開2關外 都無其他,懶撚到呢
啊,我玩宇宙線真係乜柒都無
整到似xcom咁,不過機戰冇時間限制
反正有得一個掣切換地圖移動/任務list,呢d嘢冇咩所謂
佢其實係咪想屌名倉為融合而融合呀
話唔夠高明係正常
但係明明有兩樣相似嘅嘢都唔融合咪又係俾人屌
所以勇者警察嘅超AI係咪真係同勇者王差好遠先
呢樣係判斷佢係咪屌得啱嘅關鍵
尊尼3人組最岩就修羅 之後就SCHOOL
馬沙就食通
黑騎士就mx隊長
反正都冇內戰劇情 應該話得痴女同琉璃打
魔裝F其實我未屌晒 屌極我都諗到新野 搵日真係要整理下先
分支仲有一開始行崎斗定係黑長直
後期選聽唔聽到金毛同大波表白
三葉對男主角同女主角啲態度差好遠
咁男女主角本身對其他人態度都差好遠
想問下steam係咪冇體驗版?
玩左陣demo
新系統覺得幾好幾新鮮
可能未拎到其他招個D
感覺D技動畫有D hea
D動畫好似laglag地ps4
鐳射刀就真係勁快斬一刀
開槍又係勁快開一槍
但可能係想隻game節奏快小小
Ps4/ switch 先有
話會有突發任務係地圖上面要你搵 而加未用到住
係第一次第一關就死咗
開槍拔刀要簡單係啲玩家要求
以前成日話射好多槍先中一槍好on9晒時間唔嘛
而家整到咁又話人hea
做遊戲真係辛苦

Btw今鋪老玩家狂起
又唔係我要求既我覺得hea咪覺得hea
demo 駛唔駛俾錢買
一開始菁英男主宇宙線 (等正式版出先開女主地上線玩,超級系要有bgm先夠魂)

終於再次感受到戰略成份
要數下格仔、援攻援防及火神炮起手

不過
修羅隊d機戰力上仲高過Vdash?
AOS升級真係cls
我都覺得菁英 好好玩
有0的戰略味道
唔洗玩無雙
而家有系統數血量(danger),其實都幾易玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞