[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
尋日玩PS4版,明明戰鬥畫面打中咗

但係條HP Bar 無郁又無出數字

完咗戰鬥睇就扣咗血正常返
而家15/16 究竟買switch版定steam版好, 手提VS電腦, 玩機戰手提機點都好d, 但swtich個analog drifting問題好影響體現, 有無巴打係之前玩PC版, 用mouse玩體現好嗎
呢個似係修羅隊用光線槍的問題
試過幾次
你本身有無switch, 如果有嘅應該一早知drifting係隨機發生,亦唔難修理
佢要壞, 你玩咩game都可以壞,同影響玩家睇驗有咩關係?
佢想懶幽默 但同個人物啲表情包唔多夾 女主角就貧乳 仲要傲嬌 頂唔順 如果佢性格定位樂天可愛都還好啲 不如都係當布里德係主角算
下面果幅個頭好似p落去咁
隻game都未出
之後會有高質j圖架啦
我反而幾鐘意主角san值超低
覺醒寫得好一定燃到仆街
屌, D命中回避%同F 一樣咁鳩
對面10幾%打中我, 我80%打唔中佢
唔喺系統度關閉ui ,戰鬥嗰時㩒A加速就做到有頭像又冇ui嘅效果
crossdrive 已經糞左

DS 真係頂點
真..... 成日都係咁 不過機率嘅嘢好難講嘅
今代係咪無咗熟練度呢樣嘢?同埋好似困難都有啲易 (雖則噚日我唔理佢 由AI自己玩 夠膽第二話都Game over)
https://www.youtube.com/watch?v=BemJFlBs07k
加埋音樂之後型撚到
UI是咩黎?
我禁住圓圈會加速,冇左行算睇,仲有頭像同對白框
V V V Victory
eva 劇場版終都係今年先至上到畫,不過而家Eva個版權已經去咗Khara嗰邊,gainax 嗰啲版權問題如果唔係庵野講出嚟,都唔知道原來複雜咗好多
我買左個8bitdo sn30黎用
單純計個十字制正過原裝pro制
科學家姐姐後援被動係跟擊墜數送
變相長期霸住一個位
一線好正lo, 啲圖通常邊度搵的?
p網
超力嘅變車撞人要豹馬擊墜數>30先開到
User Interface
介面呀
想問後援角色有招被動技係點用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞