[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
返工auto mode刷
今集男女主角嘅設計都唔鐘意 完全唔知正式用邊個好
依套咩作品?
男主角一講野就覺得係銀時揸機械人咁投入唔到個頭又係卷髮黎
索斯機械獸V
都係冇高達揸
本地書死淨Game Weekly ,不過Weekly 本身都老態盡現,總編又係阿仙奴死忠,仲幻想好似當年無敗奪冠咁樣。
以前都會有D 攻略睇下, 依家無埋搵鬼睇
以前佢哋最鍾意用成就表、出招表塞版位
而家變晒youtuber
好快就見到d乜鳩值得買嗎,28個鐘爆機唔入流
因為對遊戲雜誌編輯來講,做機戰攻略係好痛苦

而且以前聽啲網上電台講,呢類雜誌最缺嘅就係一啲玩冷門遊戲嘅編輯,加上待遇等種種問題以至到冇新血加入,形成惡性循環。

以前睇高登或者連登仔俾人鬧得最勁嗰本Game Zone
佢出嘅價錢反而係全行最高

Weekly 而家夠膽死仲用$8500請人
之前嗰啲訪問都話海外嘅銷量係比佢哋想像中更加高
我記得嗰陣時仲係舊登,試吓用Google搜尋機戰UX跟住加高登,或者會搵得返啲嘢
好懷念細個上機戰之地睇隱藏機攻略
自帶機戰8 bit bgm
Eva當年神檯
仲出咗幾套新劇場版
點會無人識
demo可以點樣刷?
宇宙線第4關
頭3關打到130000 然後aos研究 mxp個項升兩格
拎mxp 20*步數個件強化parts 解晒艦內任務 拎+1移動力
Rose three 5改+2移動力
裝晒俾rose 3
之後打淨一隻 rose 3遊街 無en搵purple 2補給
然後慢慢刷 有加速個t 一t240 無就200
慢慢刷
ching好波
聽落有排刷
其實如果有預購同打晒4關應該唔駛咗多round 要番去再計下 不過上面有巴打post咗d 零件 預購個d mxp應該會拎嚟買零件
一個Demo上正式,隻艦已經封頂
教科書補返啲外傳都唔錯
用住模擬器先
z3用rpcs3開都順
細個打Alpha1睇唔明日文就係上去睇點揀熟練度選項同分支
ace attacker
玩過咁多集機戰之中最難玩一定係機戰alpha1
https://lih.kg/1152609
講起又想鞭下佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞