[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
頭post已經有寫
EX Hard響V開始已經有
所以你係跳左三隻
TV版耐嘅 同Z一樣有劇場版remake就唔再出TV
試玩版轉攻守係唔係仲會黑一下?
如果真係L/R 我會好失望...照抄0新意...

最起碼都要好似exexbein 咁整個新樣先收貨
而家玩完demo 反而唔想佢出

要等成10日先有得玩
希望steam版會有人識patch
有幾多人訂最貴個版本?
其實黑果下真係好快就冇咗
而家重有冇勇者會玩菁英難度+0改
睇咗幾條片 應該係轉攻方個下加咗動作變到咁
睇嚟只可以適應
btw點解唔加返動態hp bar 睇住條血郁明明正好多
佢學GGEN咁入場
以前啲殖民衛星位都有啲用, 而家全廢
地面嘢啲樹林,大廈, 基地都仲有少少作用
ggen高質啲
玩完demo
好想用strike freedom基拉玩掃場
也咩lo!
crossrays 戰鬥演出真心高質

但跟歷史玩無crossover好悶,機戰劇情鳩極都有得笑下
最後一隻Crossover好似係爆死左的crossdrive
之後全部都教科書模式
照計就應該唔會L/R既,但如果佢諗住谷未來3og銷量,就應該走唔甩L/R
crossdrive勁垃圾, 整原創但劇情又不倫不類 仲要主角係執二攤渣返WING ZERO
個操作更加係戇鳩到極點 剩係可以用筆玩

反而到而家都仲記得GGEN DS個原創藍毛女主同埋佢部好似eva走出黎既機
其實果啲break我都唔係好當crossover
真係cross到mono咁就差唔多
NDS g gen正呀
overworld嗰啲低質break唔計啦

crossdrive問題係系統唔好玩,劇情已經無乜印象
GBA同ds第一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞