[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
原來今集援攻都要黑畫面
以前明明一氣呵成
亞洲電視喺2000年嗰陣將配音組解散
之後佢哋嗰啲動畫同埋啲配音後期,全部都係外判

不過講真,2004年打後,睇最新嘅動畫已經唔需要靠電視台呢一點其實係幾正
以前嗰啲動畫迷成日屌無線,跟住又話佢唔播原裝歌曲,屌足十幾年

銀河機攻隊戰鬥開場成日有其他人搭嗲
幾好

大波妹一個可以打全場
係wo今次入game 30週年logo有番眼鏡社音效
其實佢六角型系統幾新鮮
"pp"系統又玩先
又可以cut戰鬥動畫
如果佢唔係掛魔裝個名應該唔會咁慘
乜原來心跳仲有出 game
其實係點的
真魔裝同TV版係平行世界西瓜士達?
後面堆爆炸好煩
得返GS 系列仲有出
真魔裝世界觀叫ア・ゼルス
佢地魔裝機既技術係來自一隻叫做神の腕既野
而故事一直都暗示神の腕就係出自本家既ラ・ギアス
ア・ゼルス既サイバスター就係整成接近本家既樣
到動畫 入面世界觀都有個世界叫ラ・ギアス
但當然同本家冇關啦
個個世界既サイバスター就係個個ラ・ギアス世界既守護神
現實我黎同你講佢地全部都係借本家既名氣黎玩
打住咁多先
天使龍咪又係無招
主角啲特攻又當一招都屈到五六招返黎啦
今次gay攻隊點睇都有天使龍既待遇
其實呢班「玩家」真係好嘔心
機人番年年有,但呢班老屎忽就好似驚死啲新作上位咁,死霸爛霸
動畫係痴撚線作品黎
得首歌係正常
https://www.nicovideo.jp/watch/sm16767461
諗唔到招就叫「連續攻擊」
三線機可以召喚同伴圍毆又當一招

天使龍唔同呀
VILLKISS 唔係無招,只係啲招無名
就算唔計啲基本武裝,起碼都有destiny閃光掌,冷凍彈,後期仲有一堆超級系大技
mjp就真係無乜覺醒咗都只係由"普通一劍"變咗"啊啊啊好多劍"
仲要半年番
"啊啊啊好多劍" 笑咗出聲
https://www.youtube.com/watch?v=iIqFFOaWvgY\
寧願睇呢個都唔睇摔角
劍一招
槍一搶
劍+槍又一招
仲有啲火神炮呀背炮呀,全彈發射又一招
Getter devolution!
岩岩搵到個咁既野
聖戰士版
https://www.nicovideo.jp/watch/sm12751259
我自己試左用 PS5 和 Switch駁電視(非4K),順暢度睇唔到好大分別,我諗應該都係買switch版多,反正呢隻都係刷,手提機係方便d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞