[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(17) 已有四關Demo玩可供繼承

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
VTX DLC我淨係買過T個後日談 搵笨feel
如果話DLC各有各玩係無湯嘅沾麵 咁你可以唔叫沾麵 食返普通車仔麵架嘛
之前唔記得邊度有睇過話DLC嘅參戰作品都係諗住遲下放入版權作嘅作品
等多幾年就應該會睇到正式參戰
如果機戰呢個IP未死嘅話
same
想睇佢9改鐵血
寺田話DLC機會係全新畫過
一係比我打撚死朱古力
一係比我打撚死鬍鬚佬一伙
之前半價左右買哂 VXT
隻T半價買哂DLC+驚 都要去到 400-500蚊 (無記錯既話)
如果佢d內容 quality 同 quantity 同T 差唔多既話
真係唔會正價咁買DLC 成 800-900蚊
呢個真係格硬黎
人地n年前個世界觀已經定晒形
個時寺田仲未坐正 撚有乜閪公廁門
而家即係擺明強姦你仲要唔怕比人知
終於今次無 F91 同 海盜
之前出足三集 cls
男主宇宙線開局其實幾過癮
杉田見到新八胡索揸高達
有冇可能DLC有神樂
如果想要歌唔要DLC最平係點買
唔計自己入歌
有樂園追放就正
今次應該成功
但將來會玩更多DLC搵食
普通版+音樂包
見到道門即刻冇晒魔裝味
雖然成隻都冇乜
真係唔記得
勇者狗啲超AI係點嚟?
Dlc 唔只兩彈架?
我見包晒dlc 個價都ok先買中間價個個
當幫補下下集OG
如果重有其他dlc season pass 唔包真係屌老母
前半打個堆召喚魔獸已經唔係
後半打啞既巨人又唔係
得番中間打教團係
但擺明為佐要抬橋將ヨーテンナイ中間就收佢皮
仲想要吹愁 戇鳩到整到好似愁係因為創通先打輸咁
屌佢後面決戰個時明明佢一個打5隻半超兵器打到我方就黎力盡 佢話要round2 屌佢10部新古對上佢都要收皮啦 寫個個撚樣都唔知做乜柒 前言不對後語
仲有魔3個時d boss已經憑依機神級
f個時ヨーテンナイ點會仲廢過ワッシャー
一巴拍死新古先正常囉
屌佢吹愁dp已經係咁 又係明顯有設定錯誤
因為某d人既愛好而去係咁打飛機真係好撚嘔心
今集係咪取消左地型效果?
終於連少少戰略性都cut埋
因為改既係bandai玩具部金蛋之一

w個宇宙騎士冇問題啊,扎特3都改得好好,bad end改good end
應該唔會做最後一集(因為n年後)

可能射完魔劍落火星,之後原創敵人出現,鬍鬚佬同鐵華停戰。

隱藏要素收騎士同蝴蝶女
有啊,地球線第一關,基地回hp en。

不過,近幾代已經唔會影響移動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞