信用卡討論區(109)又唔記得開post

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
多唔多人有用渣打smart card?
5%好似好勁,但又好似無咩用
我唔明咩叫冇用
雖然佢回贈模式係好鳩,買夠累計1000先回到
但佢D鋪好難買咩...
Plus開Apps個畫面就直情寫住Plus
因為今年年尾完優惠?
已申請
滙豐:您的信用卡 (以卡號碼 XXXX 結尾) 的信用額已被提升獲享更靈活的消費。您可登入網上理財查閱有關電子通知書。多謝選用滙豐。
HK$39,000 加到 HK$53,000
我只有$10000
thx ching!!!
佢冇迫你轉+畀你decline即係priority仲有得玩,當然幾耐就冇人知,但佢一日唔cut priority我都唔會轉
個website無寫明截止日期
即係有可能人人唔同喎
+1我都keep到last一day先
我有少少錢係入面, 食月月增息多撚過plus頭30萬高息
擺咗一球多啲都收到信
咁我應該都就快有信
到依家都唔太明
月月增息 同 citi priority/ plus有冇關係?
我之前以為priority=月月增息但依家冇再比新客開priority咁應該冇新客有新月月增息?

但佢個網仲promo緊出糧戶口有月月增息?
https://www.citibank.com.hk/chinese/personal-banking/payroll-account/

咁我轉左plus仲有冇月月增息玩?
我今朝都收到
而家可以in app chat waive annual fee
而家都10月中
citi rewards未有就過埋今年再諗啦
都唔知下年仲係咪咁
Citi octopus 15%坐車今個月完,都未出更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞