信用卡討論區(109)又唔記得開post

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Citi octopus 15%仲未有聲氣,10月31日到期
即係下年年頭先退番個7.5%比你
有無人已經收到hsbc everymile張卡?
第一日就批左,琴日都未收到
明明sms寫3-5工作天
可能太多人開,整唔切
想問如果對miles冇乜興趣既 係咪red card都夠哂
如果唔計換里數,基本上張卡就係搭巴士,入油同飲Starbucks 2.5% RC
其餘得1%回贈
未計搭巴士果部份,好似前幾頁D人咁講,一日仲有八達通交通津貼之下簡用信用卡嘅都係傻仔
明白哂 唔該哂巴打咁詳盡解釋
如果一個月搭唔到車的話就唔係傻仔既
BTW二百蚊下限暫時去到今年年底,如果唔延長的話就變返四百蚊下限,到時應該會唔少人攞唔到補貼
如果一個月搭唔到二百蚊車的話就唔係傻仔既
BTW二百蚊下限暫時去到今年年底,如果唔延長的話就變返四百蚊下限,到時應該會唔少人攞唔到補貼
第一日申請 今日收到
+1
你又唔會cut到冇晒大貓卡
唔明有迎舊做乜唔拎
4000蚊有4000里,我就申咗。
玩里數就申埋,唔玩里數就狗都不屌。
AE一定冇得老免,
唔埋charge定credit.
但玩AE果啲都係一年就cut,
想當年CXAE啲特選迎新,真係good old day..

成日諗有機會申唔到不如真係入app申請啦,又唔使錢同少忽肉。我就一申秒批。
大細頭一定冇
其他就通常打電話都有,除非你記錄太差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞