信用卡討論區(109)又唔記得開post

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
仲有citi嗰張直接回15% All
除非佢cut唔係根本冇得打
fb search American Express Hong Kong Fans Club
但係貌似條友講大話
早兩日****

http://www.bravobus.com.hk/tc/uploadedPressRelease/18800_15102021_NEPS_chi.pdf
匯達交通成為香港首間營辦商 全線接受感應式及流動支付
乜先生都係唔派coupon, 直接FPS 入rebate 落account 咋嘛
邊度有咁多分
private club 睇唔到
痴線 但係佢又不停咁出post叫人用佢d referral links
應該係計埋食大頭迎新再combine分 條友成日放refer link
2.5%完全無吸引力喎
搭車點解唔用八達通
唔明。Red唔係4%?
佢計錯數,$2一里係 4.5% 先岩
因為樓上計錯數囉
$2/里係 4.5% 先岩
用而家AM 1RC=10里計係5%
新航1RC=15里就係3.3%
原來我都計錯數
5%又ok喎
條友之前因為放refer link俾人踢出grp,然後自己整左個refer link grp
本身個個Amex gp多野睇d
樓上計錯數,以 reward+ 1RC = 10AM 黎計 $2/里係 5% 先岩
估唔到大貓都會好似mox同live fresh嗰啲分到鋪頭level
最紅自主分左幾耐
邊個係本身Amex group ,邊個係 referlink group?
太耐都唔記得曬
HKCARD 啲料都錯嘅

我自己冇計就直接copy and paste
sorrry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞