元朗/朗屏 上車盤 14

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
應該差唔多大 1房設計都係咁 唔會太大差別
而家發展商個個開則盡量細,可以拉高平均尺價,等人覺得大單位賣20k都好抵
個d每個盤既同層1房都有類似既野.
反而睇下有冇係1房實廚仲實際d
樓價升個陣又唔開價
之後講北部都會區又唔開價
吹到元朗最後一個盤咁
搞咁撚柒耐都未開到價
放盤僅1天!元朗站新盤開售前偷步入市 788萬買朗屏8號2房
https://ps.hket.com/article/3121456?r=cpstni

朗8既2房就快升到800萬起跳
依家元朗區最平既上車屋苑要幾錢?
朗8兩房一早到800了,不過係點都衝唔破呢條線
起跳呀 間唔中得1,2單過800萬無用.
人地可能花4,5萬豪裝過呢.
5百中有無可能 半新1房
冇去過元朗
想問下yoho town同yoho midtown係咪都全程有蓋去地鐵站
大概行幾耐到
鄉黑係係朗屏定係元朗
只有Yoho town要行1-5分鐘(睇座數)先至到有蓋
Midtown/grand直頭係商場上蓋
元朗/朗屏都可以有鄉黑,冇分別
721就發生喺元朗站
建議買mid town, yoho town 有d舊
點會唔算
GY果期 我記得係市差
所以有幾間below 10000/尺
次次都係樓市救世主咁炒熱個市
Grand yoho仲係收票破晒記錄
唔舊wor
keep得好好
又大把錢做維修
無比較咪唔覺得舊.. 但有比較周圍譽88 midtown
Yoho Town已經比下去了
有錢做維修同做唔到2回事,唔同班立案法團all in用曬d錢咩
師兄依個真,有足夠budget 真係買mid town 好d, 不過Yoho town 一日8球樓下既盤一日都會吸引到9成按既買家上車。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞