元朗/朗屏 上車盤 14

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
對 親身住過先感受到 頂唔緊 所以就搬
黎緊搬入去 通常大約咩時段臭
我覺得唔係渠味
係咪似似地死老鼠味?
果陣咪似係舊工廈傳出嚟
應該有一層係廈發酵食品既味
元朗Grand YOHO高層980萬成交

https://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/2271734/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%9C%B0%E7%94%A2-%E5%85%83%E6%9C%97Grand-YOHO%E9%AB%98%E5%B1%A4980%E8%90%AC%E6%88%90%E4%BA%A4

元朗Grand YOHO新近錄10座高層D室成交,實用面積519方呎,兩房間隔,開價1000萬元,吸引一對年輕夫婦洽購,議價後以980萬成交,呎價18882元。該單位四正實用,景致開揚。

原業主於2016年9月以848.3萬一手購入單位,持貨5年轉售,帳面獲利131.7萬,單位升值16%。

今年年頭換過啲牆身磚再油過油
依家就….
長實啲樓真係呢
世宙?
新地樓真係明顯好d
隔離區卓爾居都仲係幾靚仔
係,長柒未夠十年就甩皮甩骨,相反新地廿年仲好過佢
519垃圾積都要賣980
人地三年後 又賺150萬 你吹呀?
唔好誤會,我意思係519賣980,其他靚積就更加值錢。😄
LYOS一萬人爭200伙
個購買力有d癲
有價單未?
兩房開緊咩價?
Lyos我去過現場
都幾有潛力 低密度 過對面公屋已經民生野全齊
又係小巴站巴士總站
後面向南塊地起居屋/公屋即係第時配套仲好啲
前邊向北塊地起運動場同公園
第時洪水橋西鐵應該駁5分鐘內到

兩房個則靚到爆 依家開14k 過幾年應該升爆
可惜我抽唔到

完勝濕鳩公園
駁小巴 打漏
陰功 買個私人樓
但要用公屋嘅配套
仲要駁小巴
你唔好理. 依家長實個新盤LYOS一樣清曬, 投資買長實都幾賺錢
長遠自住升值黎講買元朗係咪好過TKO
老實講大把人都係咁 自己知自己事

住上蓋都大把人去返傳統濕街市買菜啦 明明樓下有一田

何況呢個盤根本係上車盤 上完車交左雜費其實仲窮左

何來優越感呢 實實在在要配套好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞