元朗/朗屏 上車盤 14

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
https://hd.stheadline.com/news/realtime/pp/2272617/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%9C%B0%E7%94%A2-%E5%85%83%E6%9C%97%E7%AB%99The-YOHO-Hub%E5%BF%AB%E7%99%BB%E5%A0%B4

由新地發展的元朗站The YOHO Hub快登場,並將於明日公布最新部署,而項目第B期,早前已申請預售樓花同意書,涉及1030伙,將於23年3月底入伙。
朗8 廁所條渠設計係有問題
樓上樓下倒廚餘會有味 更遑論如廁

朗8外圍異味味係世宙同朗8條渠傳出
唔係成日有 天氣潮濕通常都有
依個研究左好耐
比多少少 Yoho town 7m頭
五年後個價一定跑win!
5年後都廿幾年樓齡,不如揀mind town
恭喜呀 講唔講得係咩屋苑
元朗站上蓋The YOHO Hub最細單位300呎起
定價參考Grand YOHO

“被問及作為壓軸樓盤定價會否較進取,雷霆指,集團會繼續以市價推盤,又指同系同區的Grand YOHO近月個別標準戶成交呎價約2.3萬元,會以此作為參考。”

Source: HK01
貴過啟德就好笑
有無車同位先?搭車出入會唔就腳
係就實搶爆
咪玩啦貴過啟德好撚正常
世宙高層2房786萬沽 6年貨升值近4成
https://ps.hket.com/article/3102829?r=cpstni

升緊了,世宙好升得下
成日比人嫌氣,但佢個度最方便去邊都近
朗8真係追唔到,外形太公屋
做乜姐
踩朗8唔會令世宙個價超過朗8架
唔同大兩房480尺鐵路盤個總價會平過唔係鐵唔盤既420尺既世宙咩
呢度朗屏三寶淨係可以踩世宙
其實要吹奏係成區一齊吹奏

一線/二線升 另一邊點都會帶動 早升遲升問題

Btw 朗8 371 1房都6.9m了
準備破7
朗8係得1房升得勁
到時1房升穿7球,d 2房升有望見8字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞