元朗/朗屏 上車盤 14

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
其實十分鐘都已經去到教育路/千色一帶or 劇院個邊
又唔駛咁既
爾巒(英語:Riva),位於香港新界錦田映河路1號,是新鴻基地產主打高檔次客戶的大型低密度臨河住宅項目,屬集團上線產品,用料、品質亦屬集團最高系列。於2011年2月興建,於2013年12月落成,於2014年4月入伙,屬現樓項目,並獲得滿意紙。
而家個市唔上唔落咁,發展商實想賺多啲
香港仲有養豬既咩😂
自我安慰
唔係有k 車咩
yoho 系有冇車位係可以買, 唔想抽獎
講事實都負評
繼續吹奏Yoho393囉
有app
撞啱時間咪ok
呢到d人都幾痴線

人地同一價錢買大200尺 用交通換返 有得有失 有咩問題呢

成日話人地點差 但地點好既有冇差唔多樓齡同價同尺數買到呢?又講唔出喎
點解係割禾青?
其實各有選擇 不過行到8km/hr跟住話條路快 又真係好難說服人
佢又係誇張左
無架佢地既上車盤好高要求架
溱柏尚悦呢啲佢地唔會睇得上眼
行多少少都話遠
又淨係識坐鐵
睇怕返工都一定要個office 係正地鐵站樓上
咁多位估計最新一期yoho 會開咩價?
到最尾都係睇你想要咩姐 同一價錢你要方便咪yoho 1房 想要大啲咪要遠啲尚悅/溱柏囉 唔係淨係元朗係咁其他地區都一樣
應該差不多 有時諗元朗都賣到咁貴但睇返啲成交又吹佢唔漲
7球一房,真係夠買市區了,但勝在係shk 新年,配套好
而家朗城匯1房都7球了, YOHO HUB可能仲貴D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞