元朗/朗屏 上車盤 14

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
吓 尚悅由天橋落開始沿路多好多餐廳舖頭喎
行5分鐘到雞地有宵夜同24小時百佳
反而溱柏同住park yoho 就真係冇乜分別
冇shuttle 要行半個鐘到地鐵站
屌都廢撚事
都唔撚知你有冇落過去睇樓
真係唔撚知邊個墳墓會求國泰民安 風調雨順
七月周街都會燒衣紙架啦戇鳩
大樹下天后廟嗰度燒得仲犀利添 咁係咪墳墓啊
想問下而家朗晴兩房咩價位
d人唔識係到亂up
世宙會好d 樓齡輕好多,依家d樓越老越升唔起
你睇美居美寧得寶淘大德福美孚新村就知
尚豪開始老了,映御2房仲好過佢
88一二座中間果間道觀搬咗未?
https://www.wenweipo.com/a/202110/18/AP616cc759e4b08d3407e0a894.html

行政長官林鄭月娥今日(18日)接受港媒專訪時表示,政府將會首次動用公權力,收回2000公頃的漁塘濕地,在北部都會區建立三個保育區,涉及南生圍和豐樂圍等漁塘地帶。

林鄭月娥表示,不論回歸前後的政府,都不願意用公權力收地作保育用途,形容今次是「破格思維」。
至少唔洗轉𨋢先
咁都老
因為大西北多盤,好多屋苑都樓齡都新過佢
除非尚豪係九龍,咁就夠新啦
尚悅制毒工場咁撚癲
唔係上車盤邊有人買
所以yoho town 唔好搞了 2003年樓... 開始舊比較返係元朗.
如果東頭工業村有好多工廈都想轉住宅 個面就大變化啦
想問下 元朗黎緊有咩新盤
已知 yoho hub
8球樓下仲有冇可能入到yoho mt 2房
應該有既,最底層A/G 單位,on9 則,主人房大大條橫量,
1座6g 上年65x賣左,A室即放72x, 都仲未賣出,家陣應該加到近7百尾,可以問下aa
其他就應該得凶宅

慢左lu, 原來賣左
塞起車上黎行出去絕對快過揸車或村巴
而十八鄉路經常都塞車
Yoho 393 可以點裝修 唔知有無得參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞