《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
你收聲
如片尾 我諗一半既MCU迷都唔會入場睇
SONY 真係靠MCU呃唔少 可恥
都覺有啲似wanda電視閃下閃下嗰效果
wanda 果下閃 唔伙因為個煩膠女巫 影響咩?
定好似係擴大左控制唔到
好後悔入戲院睇
垃圾到哭
應該係因為咁?

01唔po link
而長大後的他Eddie Brock成為一名受人尊敬的記者,可是卻因「蜘蛛俠」Peter Parker的行為,令他遭到恥笑。當時Eddie Brock破天荒邀得連環殺手Sin-Eater做訪問,可是蜘蛛俠卻前來證明Eddie Brock所捕獲的Sin-Eater並非真正的連環殺手。所以,Eddie Brock因為被指報導失實內容而遭解僱。於是,他將一切錯失歸咎於蜘蛛俠,這解釋為何Eddie Brock、即毒魔如此討厭蜘蛛俠。
做乜9最後Venom要推個尖叫妹落樓?
套戲好垃圾
scream唔知做乜鳩冇共生體
啲動機戲份又唔連戲
今集有Scream咩
睇完VENOM引到我好想睇SPIDERMAN
鋪排變種人入mcu?
個節奏勁快
最後個差佬隻眼出藍光嘅
冇睇套戲 直接飛左走睇彩蛋
覺得Sony好無恥 拍到爛一爛再夾硬痴落人地度搞臭個universe
E家根本 係Sony 需要MCU 多過 MCU需要Sony
唔明點解成撚日跳草裙舞

自己拍d野又無料,仲衰過DC ,如果唔係有MCU幫佢拍Spider-Man 邊有可能有咁多億賺

到E家都仲未肯續約
唔係叫Shriek咩
可能cut晒啲蝙蝠做實驗場面
徵一張imax poster
可以用007 imax poster換
有意tg t.me/dbdb9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞