《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
換言之係咪覺得啲劇拍出黎係對主線劇情無推動可以無視淨係睇電影就得
d劇點會無推動
暫時三套都推左好多
我都係咁話但係見佢咁講:

我只係覺得唔會係loki
咁會令好多只睇電影版,無睇電視劇既人R曬頭

所以先問佢係咪覺得可以唔洗知啲劇講乜
同雜貨鋪老板娘陳師奶吹水
佢對peter paker 有興趣呀
個陣仲諗緊個黑妹係咪會用獅吼功搞死佢地兩個
之前fb都見到d 專頁話結尾有驚喜,又有venom poster叫人唔好劇透,我諗好多人都估同GG俠有關,攪到入場睇已經冇驚喜

不過有機會見到兩個Tom見面都期待嘅,雖然我會想睇Andrew Garfield 嘅GG俠多d
Andrew Garfield同Emma stone散左就霉到而家
想佢彈返起
Emma 結埋婚
啲劇情真係老套到學生作都好過佢
成套野純粹賣人設
好明顯,人地搞條頻道出黎,就係為賺大錢,d 劇慢慢就會變成重點

wanda, falcon, loki 既尾全部都係關於主線重要劇情,唔睇既話,之後睇d 戲一定r 哂頭

神聖時間線破壞左先會搞到平衡時空咁,venom 最尾彩咁閃,同loki 最尾返tva 但d 人唔識佢一樣,點都關事既
好難講,暫時都未影響到非fans 睇 電影

最主要都係睇下收唔收得
其實係
冇睇Wanda同力架隊長咪當佢哋換咗套衫
冇睇Loki都唔知本身MCU冇multiverse
Venom 係廢d
唔似其他識將身體部分變成武器
睇超粒方 話係因為 蜂巢 會將共同體記憶 同化

平行世界既Venom 曾經可能 寄身過蜘蛛俠 所以認得
講左啦,無追就會覺得佢偏
要講偏既
新carnage偏門d
toxin唔係完全奸
係anti-hero + villain
可能會出agent venom

但係漫畫到係flash thompson做
之後迫到你班marvel 迷join 哂迪迪尼加

又賺
暫時劇 唔睇都冇影響,只係完補番個內容,loki 就任佢講 爛尾就入loki線翻身
好鍾意Agent venom
不過MCU 個Flash thompson
果個柒頭皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞