《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
血戰大屠殺
血又冇
戰又少
大屠殺呢?
殺咗醫院嗰幾個掛
暗示?你老母就暗示
再講,撚有講係「共生體之神」?
自己鳩up腦補定咩呀 又嚟美漫撚睇完當自己係編劇,放低2篤屁你話係就係?
都唔講有無人知knull 呢d 咁撚偏門嘅角色/設定,重點係問一句嘔2隻字咁

都係果句啦
講你就講啦屌你老母
又暗示又講撚到漏口咁
入劇透區托柒咩傻閪
返去搵你老母飲奶啦
carnage 口邊有一滴
naomie harris 個look 同佢喺魔盜王果個一撚樣
但隻野全黑
好似要keep 住拍先keep 到版權
邊part 邊條女
一嚟係咁
二嚟係第一代同Sony傾唔掂張約,所以reboot出第二代
第二代拍左2集之後MCU開始掘起但mix唔到,所以又reboot出第三代去融入
其實呢套真係短咗少少
感覺好多方面都係為快而快

同埋我記得初頭有個剪接位
睇到我

講搵到受害人Cletus要行死刑
跟住影幾個人反應
我以為睇緊舊果套spiderman
哎 唔同你講咁多
野蠻到死
你喜
應該係遺傳

人生如戲 活地夏里遜父親係殺手曾刺殺法官

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210922/mobile/bkn-20210922000545451-0922_00862_001.html
sony 大毒瘤
㩒死隻蜘蛛仔最血腥最多血
星期五睇 本身充滿期待

大家都話麻麻
完全唔認同⋯
第一集個反派唔知乜嘢原因就要去星球研究人哋,就係一個普通奸角
起碼今次佢有講到佢細個嘅背景然後長大經歷,仲要為咗條女放棄共生體
個人形象立體鮮明好多
睇完反而覺得唔知Sony搞唔搞得掂
老實Marvel已經借埋位比佢入
有無人覺得活地夏里遜有頭髮好唔順眼
有冇巴絲都覺得睇睇下Shriek以為睇緊魔盜王3
sony 根本唔肯俾錢拍
完全係用嚟賺下錢就算
個造形一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞