《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
岩岩睇完我都想問
認同未算爛
不過有啲驚訝咁樣用Carnage
如果真係冇咗佢
其實spider verse會少咗好多意思

有人問Andy 佢咁答

"It's not easy. I mean, the fact of the matter is I always like to think there might just be that little bit of symbiote that didn't quite get devoured by Venom and that could be hanging around in some baptismal font in the church, that's just sort of swimming around that could somehow come back to life. I always say, no one ever dies, really."
隻毒魔好鳩好好笑
其實最正係Spiderman 連venom 一齊打carnage
咁撚樣就食撚左carnage
好似係新hero
毒魔啲fd
咁都叫搵落台位
每套想睇嘅戲實有吸引到你想睇嘅位架啦
利伸冇去睇
有無venom fans睇左,收唔收貨
如果venom fan第一集已經唔撚收貨
呢度成個post,你睇唔到?
睇完覺得第一集都唔係咁差…
係,第一集係垃撚圾

整到venom成個on9仔咁,又無血
個反派前面鋪得幾好 係幾引人入勝 會想知道佢既身世得多啲
但套戲真係太撚短 求其打一場就收工 仲諗住會打兩次
完全晒撚左一開始啲鋪排
片尾係大驚喜 估唔到係因為multiverse
唔撚收貨
可以講多啲嗎? 唔知咩嚟…
Cletus在超能罪犯的監獄中認識了能使用超音波的女罪犯Shriek,兩人的力量配合下整個紐約市都陷入互相攻擊,Cletus最享受的氣氛中。最後在眾英雄的合力下才制止了這場被稱為Maximum Carnage的事件。

係咪講緊呢隻
MCU嗰隻未死
而且電影設定求其咬一啖就生到Carnage出嚟
咪Venom穿越咗去MCU
人哋鍾意咁講又點?
關你撚事呀毒撚
應該係行刑嗰陣溝埋啲毒針先出事
佢話殺咗 Venom 做武林第一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞