《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
不過Dr Strange施法係要世界忘記spiderman真正身份,
轉完時空, 電視先報導
係,仲有個鷹眼個仔無咗個棒球手套既童年既平衡宇宙
其實 what if 最尾果集個例子最清楚

黑寡婦個世界d人死唒,比奧創殺哂;Watcher 最後將佢帶去另一個世界,果個世界既黑寡婦一早死咗,所以果個世界既nick fury會話佢唔係同一個人。

死左就係死左,就算同一個人係其他時間線過嚟,
都已經係另一個人。
金髮女flirt 陳師奶嗰度忍唔住喺戲院流精。。。
Multiple timeline去到Loki完先開到喎mcu一直以嚟得一條咋
唔知隊長還石有無還埋個手套
係,所以新果條咪erase 咗而依條新timeline既loki俾人帶走咗, 就係咁簡單
可能佢一走咗唔夠1分鐘tva已經去到現場銷毁timeline
Erase咗咪得返一條
所以係同一時間線上唔同時間點嘅Loki
A1 Loki同A3 Loki係兩個Loki?
或者咁講a3俾人殺死嗰個係sacred timeline loki, 亦係mcu發生多元宇宙之前唯一一個loki
電視劇嗰個係timeline2(已經不存在)既loki
睇返Loki套劇最後個timeline illustration其實一路都係得一條sacred timeline,就算佢有branches都係會入返落條sacred timeline。by definition根本唔可以當兩條timeline睇,要去到最後殺咗kang先release到其他timeline。
無特別的純粹reset返去分裂點未發生之前,當冇事發生,唔存在的timeline
都係,但電視劇個loki origin係timeline2, 佢同sacred timeline個個已經可以話毫冇關係,會各自發展
係咁架啦,連登仔見到人讚尚氣好睇會唔抵得即刻要負評
你睇咗就會明
Avenger借石就靠自己還石reset,唔使loki班人出手
我覺得尚氣overall算唔錯,但前半好睇過後半
冇睇,想問呢一個loki有冇同其他睇開個角色有互動過?
冇睇dune?
肯定係樓上係海外華僑第二代/浸咗幾年鹹水成日畀人覺得壓迫個班

嘩終於有套電影代表Asian Americans啦
係咪臨場發揮自己同自己講嘢嗰幾段
當係有份寫咋
同尚氣比較的確差距甚大
尚氣垃圾咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞