《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
澳門果場有咩咁緊張
你話真係喺棚架上面打就話啫
巴士果場連㗎巴士都覺得假

就算要踩venom
都麻煩唔好拎尚氣呢啲垃圾嚟做比較
真,mcu d外星人一睇就知係假,全部都唔好睇,唔知有咩咁緊張
十環呢啲粵語殘片都話好睇
你係前世未睇過戲
定係睇十環坐住咗個腦坐得太耐

弊在人哋連外星人都拍得真過你架巴士
今日睇完 屌鬼應該係中咗佢標題黨計

成場我當佢係 Venom 同 Eddie 嘅基情片睇 成個觀感 fit 晒
同埋有啲劇情同對白 應該要睇第一集同好接受到 V 同 E 兩個都係講就天下無敵嘅廢柴呢個設定
對白都幾頂癮 互串幾好笑

打就算係咁 多謝大家講到好差 好過上一集 今次紅黑兩隻易分過上集深藍同黑先

叫聲 果個以為會上身做 Sceam 點知冇 個設定好膠 叫完一次再叫 俾 Carnage 叫收聲 好似睇周星馳咁

劇情上上集冇記錯應該走剩一隻 呢個伏線冇用?
係呀cc台小朋友
當大陸人都唔睇個陣
仲ff反尚氣等同反中國

當一個人無論點就會正面駁斥
轉向人身攻擊
又係衝出黎突顯自己無知
打住反共旗號 其實本質上係另一派紅衛兵
骨子裡果然係同一個種
好彩你仲係無權無勢連登上9up既鍵盤戰士
唔係又係另一班共產黨
容唔下另一種聲音 轉向無論點式批鬥
打啲嘢同fb討論區一樣嘅
玩花式自爆喎ching
第一集垃圾到仆街

Tom Hardy 都救唔到
仲要啲態度衰到冇人有
果下先慘
連登啲po只要一上熱門
就同個節目有陳百祥
有某種保證一樣

共生體關係圖
應該整套共生體大雜燴電影
假ac唔驚
真ac禁言中
扮咩jack
放心啦ching 我唔會爆
好記得第一集 兩隻打到痴埋一舊 同埋打嗰陣係夜晚 咩都睇唔到
聽講Sony MCU 無再續 蜘蛛俠既片約
sony個如意算盤應該係利用mcu等觀眾習慣左tom既spiderman, 再將venom呢類角式放入去,自成另一個universe, 當雙方都有需要果陣就將想用既角式回歸mcu
有無人奇怪黑妹點解識渣車,唔係細路嗰時關咗入ravencroft到依家咩
Sony d垃圾 唔識拍 晒撚晒

佢唔會妄想覺得自己有能力拍到MCU既宇宙掛
好撚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞