《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
反而想睇俾番marvel果邊整會整成點
我覺得係個比例好怪
好似頭細身大咁
最尾點解隻狗對眼發一發光?
似整左幾膠下
又開多一套爛作,嘥錢
其實活地夏裡遜個角色都好有故事性,
搵佢嚟做主角就差唔多,但呢套戲對反派嘅描寫手法,仲差過mcu本身有啲反派
預算1.1億美金,拍套咁既野出黎,
索尼又一次罪大滔天,搞到mcu迷埋怨聲載道
唔知頭唔知路行撚柒開啦

一開始又話有第2 D 野
跟住又問一句嘔幾隻字
之後up 句對白出黎又唔知做乜柒咁
屌你老尾講到而家原來係同一單野入mcu
教堂果度有好幾幕
Carnage仲大隻過Venom兩個碼
我真係唔明點解片長可以得97分鐘
講明大戰Carnage但係打左都唔知有無20分鐘
Carnage演得唔錯但係礙於片場真係發揮機會唔多
係導演問題定係Sony on9
呢個導演遲d導蝙蝠俠好驚拍得好7
你仲好意思鬧返人
#214咪講咗囉
上句對白話怕啲N年記憶會塞爆Eddie
同呢句咪暗示緊囉

自己冇禮貌仲話人
使唔使下次陪你入埋場一齊睇呀?
the Batman唔係佢Andy Serkis導,佢係演Alfred
carnage個比例全身係修長 咁佢make sense
但係venom咁撚大隻 身已經大到誇張 但個頭又好撚細 但成身睇又好撚高喎
因為想拍第三集
其實會唔會係 3代同堂
3條timeline合埋一齊時 venom知道曾經俾人炸死左
第一代蜘蛛俠炸撚死左venom
咁而家呢隻venom話可以將知既野俾哂佢聽
咁從而知道蜘蛛俠係仇人 咁係得第三代俾人爆這響口話佢係peterparker
咁venom想食左佢呀
利申我都係鳩up 估估下可能1999唔好屌咁大力
差唔多 連隻Boss都差唔多一樣
但有venom就有黑色spiderman
第一集個個屌悶,但我都算收貨
但呢集搞唔撚掂,真係悶到仆街
成套戲好似冇主線故事咁撚樣
樣樣野都冇交待 打又少 KO隻野又快 唔知做乜
Sony要錢唔係要口碑
佢開個宇宙Spidey同Venom搞基都仲得
擺明條撚樣冇睇,又要入嚟睇劇透,自己冇睇就屌鳩人,十足十啲死廢老咁
自己又冇睇又唔撚明就
又要睇免費野又要屌
都係,人哋用武佢用拳頭
1最尾火箭都唔知佢哋做乜鳩
應該係變做Toxin
個差佬係咩料? 最尾冇死到
下隻symbiote上佢身 carnage個仔
唔會期待
我覺得今次節奏爽好多,MCU啲戲成日咩都畫出腸,勁多無謂沙石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞