《Venom》毒魔:血戰大屠殺 劇透討論區

1001 回覆
65 Like 19 Dislike
Eddie比我感覺似係氹venom+知道兩個人已經係共生關係(冇venom佢實死)
所以我先覺得佢段道歉係同女主講多啲
Toxin?
唔熟x-men但估計舊果批一定輕鬆秒
但未來果批應該都要打得吃力啲先贏
有巴打講過話漫畫係全部人死晒
但google同youtube都搵唔到有關嘅news嚟睇下
家陣venom都做左正義朋友,點樣可以同蜘蛛仔打
有呀 咪就係變血魔果滴
誤會
蜘蛛仔最尾咪被人老屈係殺人兇手, 可能venom睇完電視當正佢壞人去揼佢, 最尾解釋返清楚再一齊打壞人
誤會
蜘蛛仔最尾咪被人老屈係殺人兇手, 可能venom睇完電視當正佢壞人去揼佢, 最尾解釋返清楚再一齊打壞人
希望venom入返mcu之後
個劇情可以令佢心口加返蜘蛛logo
成身黑色乜都冇好奇怪
今日早場見到個爸爸拖住兩個細路入場
以為又嘈會住哂啦
點知好有家教
你講嗰幾套冇一套好睇過mos
先唔講漫畫冇做反派好耐
今個電影系列魔改咗做英雄
唔洗我講
imdb最客觀 反映事實
無追開漫都係以前印象
成個細路仔咁
冇記錯以前都唔係完全100%反派
有冇人記得佢最後係咪玩多次
Mask個gag?

沙灘二人共處果段
Thor 1, iron man2, mos 喺imdb都係7分
咁你係咪覺得三套戲質素都一樣?
黑豹都有奧斯卡提名,
咁佢係咪mcu最好睇嗰套?
其實佢原本好殘舊既房都變埋
我覺得9成9係博士招技
睇黎12月個套就應該真係正到仆街大卡士
現實同大結局一樣ironman走左
依家成個marvel好似就靠蜘蛛仔頂上了
就唔會有ironman 1同之後既mcu
我期待套marvels 同奇異2多過no way home
有錢賺咪得囉 洗理d影迷
轉移視線?無啦啦提oscar?
我係zack big fans都無你條撚樣咁on9
watchmen 同 300我自己都好鍾意
mos可以話呈現到力量同速度感
我心目中當然好過thor1 ironman2
但係我感覺上基本等如一套popcorn movie
IMDB rating再加metascore分別由大眾同影評人評分
已經係最客觀事實
你要拎同差0.1-0.5分比較都仲可以話有個人主觀感受
但差成1分個分野都幾明顯下
你要精神勝利法都無計
唔撚係較暗d個螢幕就好睇d有深度d ga ching
睇聲同啲色嘅特效就應該係doctor strange
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞